Acer servis 12 bin TL tamir ücreti çıkardı

Joyex

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba.
Yaklaşık 11 ay önce aldığım Acer Aspire 5 model laptop çok ısınmaya başladı. Zaten bu sene Full ders çalıştığım için ağır şekilde oyun da oynamadım. Servise yolladım bakım ve temizlik yapılsın diye. Bana geri dönüş yapıp termaller ve fanlar değişecek 12 bin TL ücret var dendi. Şok olmuş durumdayım. İstediğim sadece temizlik ve macun değişi miydi? Laptopta neler varmış da benim haberim yokmuş. Geri istedim laptopu. Başına bu tarz bir durum gelen var mı? Ne yapmam lazım?

Marka teknik servisleri her zaman kazık oluyor.
Ürünü geri isteyin kendim yapamam derseniz başka bir bilgisayarcıya götürürsünüz.

Marka teknik servisleri her zaman kazık oluyor.
Ürünü geri isteyin kendim yapamam derseniz başka bir bilgisayarcıya götürürsünüz.

Geri istedim laptopu fakat bu sefer de içime kurt düştü. Acaba cidden büyük bir problemi mi var diye.

Bu bildiğiniz soygun hocam. Asla 12 bin TL etmez o fanlar. Kendiniz bile yaparsınız ki ben fanlarda sorun olduğunu sanmıyorum sadece bakım yeterli olacaktır.

Bu bildiğiniz soygun hocam. Asla 12 bin TL etmez o fanlar. Kendiniz bile yaparsınız ki ben fanlarda sorun olduğunu sanmıyorum sadece bakım yeterli olacaktır.

Aynen hocam öyle düşünüyorum.

Bence 12 bin TL ile uzaktan yakından alakası yoktur hocam tamir ücretinin.
Yani ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Bende anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…