Acer servis 12 bin TL tamir ücreti çıkardı

Arkadaşlar merhaba.
Yaklaşık 11 ay önce aldığım Acer Aspire 5 model laptop çok ısınmaya başladı. Zaten bu sene Full ders çalıştığım için ağır şekilde oyun da oynamadım. Servise yolladım bakım ve temizlik yapılsın diye. Bana geri dönüş yapıp termaller ve fanlar değişecek 12 bin TL ücret var dendi. Şok olmuş durumdayım. İstediğim sadece temizlik ve macun değişi miydi? Laptopta neler varmış da benim haberim yokmuş. Geri istedim laptopu. Başına bu tarz bir durum gelen var mı? Ne yapmam lazım?

Byfixe gönderdiysen geçmiş olsun cihazın garantisini berbat edip bilgisayarıda bozuyorlar ve orijinal servis daha büyük miktar para alıyorlar (benden 47.000 TL istediler) byfix diye bir yere gönderdiysen hemen geri işte yapmasınlar.

Fotoğraf istedim bunu gönderdiler.

Siz geldiğinde tekrar kontrol edin, eğer bakımları yapılmamışsa 100-150 TL'ye macun alıp kendiniz sürersiniz.
Aynen hocam.

Byfixe gönderdiysen geçmiş olsun cihazın garantisini berbat edip bilgisayarıda bozuyorlar ve orijinal servis daha büyük miktar para alıyorlar (benden 47.000 TL istediler) byfix diye bir yere gönderdiysen hemen geri işte yapmasınlar.
Hayır değil hocam.

Dosya Ekleri

• ilk-hali-3.jpg
    ilk-hali-3.jpg
    109,6 KB · Görüntüleme: 49
  • son-hali-2.jpg
    son-hali-2.jpg
    341,3 KB · Görüntüleme: 47

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı