Acer servis 12 bin TL tamir ücreti çıkardı

Bu şekilde teslim aldığınız takdirde büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir hocam.

Bende öyle düşünüyorum ama aklıma takılan cidden o fanlar bozuk mu? Veya termaller ölmüş mü?

Sen servise sor neden bu kadar ücret çıkardınız diye. Fanlar değişecek diyor da neden değişecekmiş?

Aşırı kir birikmiş, temizlenemiyormuş. İleride sorun çıkartabilirmiş.

Sanmıyorum hocam bozuk olduğunu. Eğer sıkıntı devam ederse siz değiştirirsiniz termal padleri vb.
İnşallah hocam. Tamamdır.

Aşırı kir birikmiş, temizlenemiyormuş. İleride sorun çıkartabilirmiş.

Öyle temizlenmeyecek bir şey olduğunu sanmıyorum hocam. 11 aylık sonuçta. Toz toprağın içinde de kullanmamışsınız gibi duruyor.

Doğru olabilir kir durumu kötü gözüküyor.

Öyle olsa bile bu 12 bin TL'yi açıklamıyor hocam.

Öyle temizlenmeyecek bir şey olduğunu sanmıyorum hocam. 11 aylık sonuçta. Toz toprağın içinde de kullanmamışsınız gibi duruyor.

Yani ona şaşırıyorum 11 ay temizlik yapılmadı fakat aşırı oyun da oynamadım ders çalıştım çoğunlukla. Nasıl olabilir böyle bir şey bilmiyorum.

Yani ona şaşırıyorum 11 ay temizlik yapılmadı fakat aşırı oyun da oynamadım ders çalıştım çoğunlukla. Nasıl olabilir böyle bir şey bilmiyorum.

Bence öyle bir şey yoktur hocam. İçiniz rahat olsun. En kötü ihtimalle petekleri siz değiştirirsiniz, fanların içini açıp derinlemesine temizlersiniz yine de 12 bin TL vermezsiniz.

Öyle olsa bile bu 12 bin TL'yi açıklamıyor hocam.
Fan maliyeti ne kadardır bilmiyoruz. ayriyeten orada başka ne yapacaklar ne yapmayacaklar onuda bilmiyoruz. detaylı öğrenmek lazım bu işin arkasını.

Kullandığın alan fazla kir / toz barındırıyorsa normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…