Likelihood
Centipat
Daha fazla
Merhaba 1 buçuk sene kadar önce Acer Nitro AN515-57 model laptop satın aldım. Son 2 aydır oyuna girdiğimde 5-10 saniye çıtlama sesi geliyordu sonra kesiliyordu o ses. İşim garanti olsun diye servise gönderdim bugün servisten arayıp sıvı teması olduğunu söylediler. Çok ciddiyim elektronik cihaz kullanırken aşırı titiz davranırım. Benim o laptopa sıvı temas ettirmem imkansız gibi bir şey. Ettirsem bile kesinlikle hatırlarım. Benden bu durum karşısında, cihazın garanti kapsamı dışında olduğu ve anakartın değişmesi gerektiği söylendi ve 48 bin TL masraf çıkarttılar. Laptop 25bin TL
Sıvı temasının kesinlikle yaşanmadığını ve zaten bilgisayarın sorunsuz şekilde çalıştığını söyledim. Karşılığında bana bunun kesin bir tanı olduğunu söylediler. Kanıt ve fotoğraf istedim sıvı temasına dair, yollayacaklarını söylediler.
Size sormak istediğim soru, eğer bilgisayara böyle bir sıvı temas etmişse halen çalışır durumda aylarca kullanabilir miydim? Ve eğer servis yanlış kararı vermişse (kasten veya bilmeyerek) herhangi bir hakkım olur mu? Ve nereye başvurmam gerekir?
Sıvı temasının kesinlikle yaşanmadığını ve zaten bilgisayarın sorunsuz şekilde çalıştığını söyledim. Karşılığında bana bunun kesin bir tanı olduğunu söylediler. Kanıt ve fotoğraf istedim sıvı temasına dair, yollayacaklarını söylediler.
Size sormak istediğim soru, eğer bilgisayara böyle bir sıvı temas etmişse halen çalışır durumda aylarca kullanabilir miydim? Ve eğer servis yanlış kararı vermişse (kasten veya bilmeyerek) herhangi bir hakkım olur mu? Ve nereye başvurmam gerekir?
Son düzenleme: