dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 9 Haziran 2024 #1 Geçen sene Acer Nitro 5 aldım. Termal macun değişimi ve fan temizliği yaptırmak istiyorum. Garantisi devam ediyor cihazımın servis ücreti pahalı mı?
Geçen sene Acer Nitro 5 aldım. Termal macun değişimi ve fan temizliği yaptırmak istiyorum. Garantisi devam ediyor cihazımın servis ücreti pahalı mı?
A acılıgong Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.785 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #2 dustin poirier dedi: Geçen sene Acer Nitro 5 aldım. Termal macun değişimi ve fan temizliği yaptırmak istiyorum. Garantisi devam ediyor cihazımın servis ücreti pahalı mı? Genişletmek için tıkla... Aynı durumdan muzdaribim bir bilgi edinirsen yazar mısın? Artı 0 Eksi
dustin poirier dedi: Geçen sene Acer Nitro 5 aldım. Termal macun değişimi ve fan temizliği yaptırmak istiyorum. Garantisi devam ediyor cihazımın servis ücreti pahalı mı? Genişletmek için tıkla... Aynı durumdan muzdaribim bir bilgi edinirsen yazar mısın?
KS KS dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 9 Haziran 2024 #3 acılıgong dedi: Aynı durumdan muzdaribim bir bilgi edinirsen yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Evet. Tabi ki. Artı 0 Eksi
acılıgong dedi: Aynı durumdan muzdaribim bir bilgi edinirsen yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Evet. Tabi ki.
Alperen Kızıltaş Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 Acer için tahminimce ücretli. Ücretsiz bakımı sadece Monster yapıyor. 500 TL'den aşağı olacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Acer için tahminimce ücretli. Ücretsiz bakımı sadece Monster yapıyor. 500 TL'den aşağı olacağını sanmıyorum.