Acer servisi nasıldır?

Daha fazla  
Merhaba, 6 ay önce almış olduğum Nitro 16 cihazım, kullanım sırasında 100 dereceye kadar ısındığını fark ettim. Sıvı termal macunun akmış olabileceğini düşünüyorum. Cihazımın garantisi 1.5 yıl daha devam etmekte. Bu durumda servise göndersem herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Örneğin, "hiçbir sorun bulunmamıştır" gibi bir durumla karşılaşmam söz konusu olabilir mi? Servisle uğraşmak zorunda kalır mıyım?

Merhaba, 6 ay önce almış olduğum Nitro 16 cihazım, kullanım sırasında 100 dereceye kadar ısındığını fark ettim. Sıvı termal macunun akmış olabileceğini düşünüyorum. Cihazımın garantisi 1.5 yıl daha devam etmekte. Bu durumda servise göndersem herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Örneğin, "hiçbir sorun bulunmamıştır" gibi bir durumla karşılaşmam söz konusu olabilir mi? Servisle uğraşmak zorunda kalır mıyım?
Size "hiçbir sorun bulunmamıştır." diyeceklerdir ve her zaman böyle yaparlar.

Kuzenim acer nitro 5 4050 aldı ve daha 2-3 hafta kullandıktan sonra laptop şarz almamaya başladı ve yerel bir bilgisayarcıya götürdüğünde adaptör sabit 19V vermiyordu, bu sorunu teknik servisle konuşmak istediğindeyse Acer, servis işini türkiyedeki abuk subuk bi şirketle anlaşmış olduğundan dolayı kuzenimi o şirket sürekli bi o numarayı bi bu numarayı arayın diye diye uğraştırıp durdu, en sonundaysa gidip satıcının kendisiyle e-ticaret sitesi üzerinden iletişime geçip o şekilde adaptörün yenisini alabildi. Bu rezilliği belkide Acerin kendisi bilmiyordur ama avrupa ya da amerikadaki ana yönetim kadrosuna şimayet etmek lağzım aslında.

Kuzenim Acer Nitro 5 4050 aldı ve daha 2-3 hafta kullandıktan sonra laptop şarj almamaya başladı ve yerel bir bilgisayarcıya götürdüğünde adaptör sabit 19v vermiyordu, bu sorunu teknik servisle konuşmak istediğindeyse Acer, servis işini Türkiye'deki abuk subuk bir şirketle anlaşmış olduğundan dolayı kuzenimi o şirket sürekli bir o numarayı bir bu numarayı arayın diye diye uğraştırıp durdu, en sonundaysa gidip satıcının kendisiyle e-ticaret sitesi üzerinden iletişime geçip o şekilde adaptörün yenisini alabildi. Bu rezilliği belki de Acer'in kendisi bilmiyordur ama Avrupa'ya da Amerika'daki ana yönetim kadrosuna şimayet etmek lazım aslında.

Allah Allah hocam sizin durum biraz garip olmuş ben sadece tek numara var diye biliyorum orasıda sitede yazıyor zaten.

Allah Allah hocam sizin durum biraz garip olmuş ben sadece tek numara var diye biliyorum orasıda sitede yazıyor zaten.
Evet haklısınız ama kuzenim o numarayı aradığı zaman başka numaralara yönlendiriyorlardı ve teknik servis işini verdikleri şirket çok sorumsuz davranıyordu. Neden böyle olduğunu inanın ben bile anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı