Acer servisi nasıl?

bugrahasan13

Femtopat
Daha fazla  
Laptopun anakartinda çatlak var servise yollamam lazım ama internete biraz bakınca icime şüphe dustu. Herkes Acer servsinden cok şikayetçi. PC fiyatından çok tamir fiyatı çıkarıyor diyorlar. Daha önce servise yollayan varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun anakartinda çatlak var servise yollamam lazım ama internete biraz bakınca icime şüphe dustu. Herkes Acer servsinden cok şikayetçi. PC fiyatından çok tamir fiyatı çıkarıyor diyorlar. Daha önce servise yollayan varsa yardım edebilir mi?
Anakartta çatlak varsa, çoğu yetkili servis onarmak yerine değişime gider. Garanti kapsamına girerse çok güzel, ama girmezse uçuk fiyatlar veriyorlar. Arkadaşımın deneyimini aktaracağım; 2023'ün başında 17000'e aldığı Nitro 5 cihazı, 2023'ün ortalarında darbe aldıktan sonra NVIDIA GPU'yu algılamamaya başladı. Garanti kapsamına girmediği yetkili servis, anakart değişimi için o dönem 25000 TL ücret talep etmişti. Cihazın kendisi 20000 civarına satılıyordu. Cihazı da aşağıdaki modeldi.

Son düzenleme:
Anakartta çatlak varsa, çoğu yetkili servis onarmak yerine değişime gider. Garanti kapsamına girerse çok güzel, ama girmezse uçuk fiyatlar veriyorlar. Arkadaşımın deneyimini aktaracağım; 2023'ün başında 17000'e aldığı Nitro 5 cihazı, 2023'ün ortalarında darbe aldıktan sonra NVIDIA GPU'yu algılamamaya başladı, garanti kapsamına girmediği yetkili servis anakart değişimi için o dönem 25000 TL ücret talep etmişti. Cihazın kendisi 20000 civarına satılıyordu. Cihazı da aşağıdaki modeldi.
dun konustum servisle garantim var dememe ragmen garantisi yok olarak kayıt yapmışlar. neden diyorum çatlaklar dahil değil öyle böyle biseyler zirvaladi. benim laptop da benzer an515-46 muhtemelen aynı anakart vardır. laptopu suanlik kullanabiliyorum sadece havaya kaldırınca kapanıyor masaüstü gibi kullanılıyor. 2023 de 25k ise simdi tahmin edemiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı