Acer Swift 3 alınır mı?

Türkiye'de satışa sunulmasından itibaren (Nisan başı) en düşük fiyatında şu an. Günlük kullanımda gayet yeterli olacağını düşünüyorum yorumları da çok iyi. Ben de böyle şey almayı planlıyorum genel hane halkı kullanımı için. Bu konuyu hem indirimi sizlerle paylaşmak hem de alınır mı alınmaz mı sizlere sormak için açtım aslında. Yorumlarınızı bekliyorum.

ürün linki

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Türkiye'de satışa sunulmasından itibaren (nisan başı) en düşük fiyatında şu an. Günlük kullanımda gayet yeterli olacağını düşünüyorum yorumları da çok iyi. Ben de böyle şey almayı planlıyorum genel hane halkı kullanımı için. Bu konuyu hem indirimi sizlerle paylaşmak hem de alınır mı alınmaz mı sizlere sormak için açtım aslında. Yorumlarınızı bekliyorum. (kargo bedava olmadığı için 4200 TL yazdım).

ürün linki

Eki Görüntüle 1051004

Alınır bence.

Türkiye'de satışa sunulmasından itibaren (Nisan başı) en düşük fiyatında şu an. Günlük kullanımda gayet yeterli olacağını düşünüyorum yorumları da çok iyi. Ben de böyle şey almayı planlıyorum genel hane halkı kullanımı için. Bu konuyu hem indirimi sizlerle paylaşmak hem de alınır mı alınmaz mı sizlere sormak için açtım aslında. Yorumlarınızı bekliyorum. (Kargo bedava olmadığı için 4200 TL yazdım).

ürün linki

Eki Görüntüle 1051004
Bence alma benim babam aldı 4-5 ay kullandı iş için çok kötü klavyesi hafızası onun yerine asus hp excalibur al

3500U'dan iyi midir? Ben de bir laptop bakıyorum da.
Tekli çekirdekte 4300U daha iyiyken çoklu çekirdekte 3500U biraz daha iyi sanırım. Genel olarak hemen hemen aynı performanstalar. 3500U'nun 8 yardımcı parçacığı varken 4300U'nun 4 tane var. Birbirlerine çok yakın oldukları için daha yeni nesil işlemci olan 4300U tercih ederdim ben olsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı