Acer Swift 3 anakart değişimine 4000TL verilir mi?

Bütçe
4500

ogulcansivri

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul, Üsküdar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7500F
32GB 6000 MHz DDR5
Intel ARC B580 12GB Ekran Kartı
Meslek
Sitogenetik Laboratuvar Teknikeri
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1.5 önce bozulan Swift 3 model Acer laptopumun anakartı bozulmuştu. İnternette araştırmalar sonucu 2 tane anakart buldum ve bunların ref olduğunu fark ettim. 1 tanesi (Ryzen 7 3700U) 3100₺ diğeri (i7 8. nesil) 4200₺ olan anakartlara bu parayı vermeye değer mi? Ben istanbuldayım cihazı samsuna ilkadıma yollayacağım ilgili firma değiştirecek. Sizce bir sorun olur mu?

O fiyata daha iyisi bulunamayacağı için cihaz olarak, eğer laptopa ihtiyacınız varsa 3700U olana değer.
Link paylaşmak sorun olur mu bilmem ama yer Samsunda aradığımda cihazı yollayın yapalım sonra internet üzerinden kartla ana kartı satın alın dedi. Ufak bir güvensizlik geliyor insana ama 3100₺ ye şuan 2000 den kalma laptop var internette hep. Ürünün linki bu: ACER SF314-41G R7-3700U 4 GB RAM R540X 2GB MB 18848-1 ANAKART YENİLENMİŞ REF

Son attığınız mağazayı iyice araştırıp düşünebilirsiniz. Bu fiyatlara tamir ettirmenizi öneririm ancak satmak isterseniz kâr ettirmeyecektir. Tamir edip kullanabilirsiniz, özellikleri birçok gündelik işlem için yeterli bence.
Yok tabi ben zaten kendime bilgisayar aldım bunu kuzenime verecektim ben çine gidince anakart getiririm kullanırım demişti. Babamın laptop bozulunca aklıma benimde anakart bakmak geldi bu siteyi buldum mantıklı geldi çünkü i3 giriş seviye bilgisayarlar bile 12 13 bin tl. Hiç değilse 3000 tl ye adam olur diye düşünüyorum bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı