Acer Swift 3 işletim sistemi kurulmuyor

serdaracemi

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben tam bir teknoloji özürlüsüyüm. Pek işim de yok zaten bilgisayarlarla. Bu siteden tavsiyelere baktım ve en düşük ücretli olan Acer Swift 3 aldım Hepsiburada'dan :)

Linux yüklü deniliyordu sitede. Bilgisayar geldi biraz önce. EFI Shell 2.70 bir şeyler diyen bir sayfa çıkıyor. Şimdi buna Linux yüklü mü oluyor ve nasıl başlatacağım bilgisayarı?

Evet videoları seyrettim ama bir kere çok karışık anlatılıyor hiç bilmeyen birisi için. Böyle bir hata karşısında ne yapmak lazim anlamadım.

Windows vs. yükleme videoları var ama benim başka bir bilgisayarım ya da USB falan da yok. Tarlabaşı'nda oturuyorum, Avrupa yakasında oturan ve yardımcı olabilecek biri var mı? Ya da tanıdığınız bilgisayarci var mı? Vereyim ona halletsin. Windows 10 1300 TL olmuş başka bir çözüm yoksa bir USB alacağım, bunu indirip ona yükleyeceğim ki bunu da internet kafede yapmam lazım ama hem güven problemi var hem de koronadan bunlar açık mı bilmiyorum? Şimdilik karşılıklı bakisiyoruz bilgisayarla :)

Burada uygun fiyata yardımcı olacak biri çıkar diye umuyorum, hem nedense ortam bana güvenli geliyor. Yakınımda telefoncuya götürmüştüm de telefonumu başıma neler geldi konuyu uzatmak için anlatmak istemiyorum. :)

Dosya Ekleri

• IMG_20210529_184527.jpg
    IMG_20210529_184527.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı cihaza bu rehberi kullanarak kurulum yaptım anlatımlar çok basit takıldığın yerleri yaz yardımcı olayım. USB'ye yazdıracak PC olmadan bir çözüm bilmiyorum. Sizin için başka bir yerde çalışan PC bulup güncel Windows ISO dosyasını USB belleğe yazdırmanız lazım bunu çözerseniz gerisinde yardımcı olurum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende aynı cihaza bu rehberi kullanarak kurulum yaptım anlatımlar çok basit takıldığın yerleri yaz yardımcı olayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

merhaba, teşekkürler. dediğim gibi başka bir bilgisayarım yok, usb yok, ve dolayısıyla indirilmiş bir Windows yok. her halükarda birisine ihtiyacım olacak galiba.

@serdaracemi komşunuz da falan yok mu rica edebilirseniz birinden olabilir. Onu hallederseniz gerisi çok basit. Windows için de o kadar para vermenize gerek yok internetten çok çok ucuza retail key alınabiliyor.
binada üç kişiyiz, maalesef onlarda da yokmuş. hep üst üste gelir zaten :) bu attığım ekran freedos demek mi? linux yüklü olması gerekiyordu çünkü?
Yardımcı olmak isterim. Fakat forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum?

Hocam warez linki vermek, forum kurallarına aykırıdır.
çok sevinirim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı