Acer Teknik Destek Sorunlu mu?

MayBasH

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2019
Mesajlar
112
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayarımı servise yolladım ayın 8'inde. 11'inde ellerine geçmiş, bilgi almak için aradığımda arıza tespit aşamasında olduğunu söylediler ama tespit edilecek arıza bile yok. Fan temizliği ve termal macun yenilenmesi için gönderdim zaten ürünü. Kargo kutusunun üstüne kağıda yazıp yapıştırmıştım neler istediğimi. Ek olarak şikayet var sitesinden yorumlara baktığımda korkmaya başladım. 16 GB RAM yollayanlara 4 GB geri dönmüş veya HDD'sini çıkarıp yollamışlar gibi birçok durum var. Başıma bu gibi durumların gelmesinden korkuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, sıkıntılı firma.

Sıkıntılı ürünleri var, üstüne sıkıntı destekleri var.

Ancak RAM falan çalmazlar. Yaparlarsa zaten yok edersiniz onları :)

Arkadaşımın ekran çerçevesi çıkmıştı Nitro 5'te, günlerce beklettiler yurt dışında getirtiyoruz diye.
 
günlerce beklettiler yurt dışında getirtiyoruz
Bu doğru çok bekletiyorlar. Benim de Lenovo'da parça bekleniyor yurt dışı stoktan yazıyordu 2 gün sonra beklenen parçayı takıp yolladılar. Acer'da benim de 20 gün falan beklettiler korona da yoktu. Acer bir de kargo ücretini de bize ödetiyor. Bu ne rezillik garantim var gönderirken öde diyor bana. Sonu THH iade ettim Acer'a el veda dedim kurtuldum. Lenovo garantisi beğendim hızlı gidip sorununu halledip yolluyor. Temizlik ise o gün halledip yolluyorlar ve tüm kontorllerden de geçiyor.
 
@SunSet Katılıyorum. En iyi servis Lenovo'da bence.
Son zamanlarda Lenovo'da beğenmediğim Müşteri temsilcileri oldu, zaten Lenovo anket ve soru sorarken Müşteri temsilcilerini sorunlu olduğunu söyledim. Servise gidince sıkıntı yok, mesele Müşteri temsilci kayıt açtırmak, ama ne yapsan kayıt açtırmak zorlaştı. Bunu düzeltseler eskisi gibi direk sorunu söyleyip yollayacaksın.

Benim HDD bozulmuştu okuma hızı yerlerdeydi, HDD Tune de sorun yok diye kayıt acamam diyordu. Format attım ve Windows'u USB atıp diski tamamen silip boş olarak test yaptım aynı idi. Ne hikmetse Bad sector yok ve disk sağlığı %100 iyi gösteriyordu. Bu okuma düşüklüğü cihazımın açılması 45 saniyeden 3-4dk çıkmıştı ve açılırken dönen çubuk bile kasıyordu. Sonra başka yerden servise ulaşıp gönderip, servis sorunlu olan HDD değiştirdi. Her şey tabii düzeldi, menteşe de hazır 1.5 sene geçti yenilettim ve şuan mutluyum.
 
Acer Teknik Destek belleklerinizi çalmaz, merak etmeyin. Mahalle bilgisayarcısından bahsetmiyoruz.
Eksik takılı olarak gelirse diye korkuyorum. Unutulmuş veya yanlışlık olmuş diyip yeniden yollayın derler bi 20 gün daha kaybım olur.
Evet, sıkıntılı firma.

Sıkıntılı ürünleri var, üstüne sıkıntı destekleri var.

Ancak RAM falan çalmazlar. Yaparlarsa zaten yok edersiniz onları :)

Arkadaşımın ekran çerçevesi çıkmıştı Nitro 5'te, günlerce beklettiler yurt dışında getirtiyoruz diye.
Bende yurtdışından gelicek parça da yok. Temizliği yapılacak okadar.
Arkadaşlar bilgisayarım elime geçti az önce. Tüm sorunları giderilmiş, servise gönderirken 17tl kargo ücretini ben ödedim geri alırken ücreti acer ödemiş. Bunun dışında ücret ödemedim. 8 eylül tarihinde yolladığım ürün 24 eylül tarihinde yeniden elime geçti, memnunum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı