Acer teknik servis nasıldır?

Tam dokuz gün önce termal macun ve genel bakım in Acer Nitro laptopumu elden bu servise verdim. En fazla bir hafta içinde alırsınız denildi. Bir hafta geçtikten sonra artık müşteri hizmetlerini aradım ve teknisyen şu an cihazı incelemeye başladı dediler. Ertesi gün ses çıkmayınca tekrar aradım ve yine teknisyen inceliyor dediler. Şaka gibi yani. Artık dayanamayıp bir sonraki gün servis merkezine gittim. Bana saçma sapan bir şekilde artık garantisi bitmiş cihazıma yetkisiz müdahale edilmiş dediler. Ben de bizzat kendim RAM ve SATA SSD takviyesi yaptığımı söyledim. Sonra fanların değişmesi gerekiyor ve fiyatı da 7 bin küsür lira dedi bankodaki vatandaş. Ben de ne diyorsunuz, fallarda hiç bir anormal ses gelmediğini, şikayetin olsa zaten söylerdim dedim. Yani adamlar hiç bir işlem yapmadan 720 lira servis ücreti aldılar. O kadar bir şey yapmamışlar ki içine baktığımda eskimiş bez bantları bile değiştirmemişler. Yani şu anda Tüketici Hakem Heyetine başvuruda bulundum ve tekrardan dürüst ve aklı başında bir servis arayışına girdim. Hatta buradan bana İstanbul'da tavsiye edilebilecek bir servis yazarsanız minnettar olurum. Bu yetkili servis diye geçinen ve dürüst olmayan firmadan da uzak duyrulmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Mahalledeki bilgisayarcıya versen en fazla bunu yapar sana.

Acer'de garantiyi bozan durumların listesi var mı? Ben de yollamayı düşünüyorum ama kendim SSD taktım ve macununu değiştirdim. Yorumlardan servis en ufak bir şeyde sıkıntı çıkarıyor diye anladım.

Acer'de garantiyi bozan durumların listesi var mı? Ben de yollamayı düşünüyorum ama kendim SSD taktım ve macununu değiştirdim. Yorumlardan servis en ufak bir şeyde sıkıntı çıkarıyor diye anladım.
SSD ve Ram değişimlerinde cihaz garanti dışı kalmaz. Macun değişikliği için servisi arayıp bilgi alabilirsin.
Öyle en ufak şeyde garanti dışı demiyorlar arayıp tüm bilgileri alabilirsin.

Acer yetkili servis olan bu SMS INFOCOMM firmasına göre garanti devam ederken RAM veya SSD takviyesini kendiniz yaparsanız kesin garanti dışı bırakılıyor. Bunu bana bendeki Acer Nitro 5'in garantisi devam ederken söylemişlerdi. O yüzden garantisi bittikten sonra her ikisini kendim takmıştım. Buna rağmen 4 yıllık cihazıma yetkisiz müdahale yapılmış zırvalığını dinledim kendilerinden. Bu firma dışında İstanbul'da Acer'e servis veren dürüst bir yer konusunda bana yardımcı olabilecek biri varsa minnettar olurum.

SSD ve RAM değişimlerinde cihaz garanti dışı kalmaz. Macun değişikliği için servisi arayıp bilgi alabilirsin.
Öyle en ufak şeyde garanti dışı demiyorlar arayıp tüm bilgileri alabilirsin.

Hocam İstanbul Ümraniye'deki servis için öyle demiyorlar. En ufak değişikliği garanti dışı sayıyorlarmış. Beni korkutan şey yorumlarda birkaç kişinin bilgisayarı sağlam verip kırık alması oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…