Acer teknik servisi iyi midir?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Nitro 5 AN515-55 Eylül 15'de bu laptopu satın aldım. 3-4 ay sonra teknik servise göndermeyi düşünüyorum. İçini açıp temizlesinler diye ve termal macununu yenilesinler diye. Sorularım şu:
1-Teknik servisine iyi değil diyorlar, nasıl?
2-Servise yollamak ücretsiz mi? (Kargo ve teknik destek)
3-Termal macun değişimi yapıyorlar mı yapıyorlarsa kendi gönderdiğimi yaparlar mı?
4- 2 günde gitse 2 günde gelse 10 gün serviste kalsa 2 hafta sürer mi?
5-Servis vidaları açtığı için daha sonra kendim açsam belli olur mu anlarlar mı? (İyi de her temizleyeceğimde 2 hafta mı kaybedeceğim)

Şikayet var sitesini inceleyebilir yorum ve şikayetleri okuyabilirsin çoğu kişiyi mağdur etmişler %90 memnun değil ayrıca servisi aradığında sadece ümraniyede yerimiz var ülkede bu kadar satış yapan köklü bir firma sadece bir yerde servisleri var.
Zaten o sitenin içeriği ve amacı sadece şikayet? Adam gidip Şikayet Var'a olumlu yorum falan mı yazacak?

Şikayet var sitesini inceleyebilir yorum ve şikayetleri okuyabilirsin çoğu kişiyi mağdur etmişler %90 memnun değil ayrıca servisi aradığında sadece ümraniyede yerimiz var ülkede bu kadar satış yapan köklü bir firma sadece bir yerde servisleri var.

Benim de fanlar şu an bozuk 8 aylık oldu alalı pancar motoru gibi ses çıkarıyor AN515-43 gönderip göndermemek arasında kaldım şikayetleri görünce.
Hocam gönderin bence ben gönderdim şuan aşırı sessiz çalışıyor. Daha büyük problemlere yol açabilir.

Benim de fanlar şu an bozuk 8 aylık oldu alalı pancar motoru gibi ses çıkarıyor AN515-43 gönderip göndermemek arasında kaldım şikayetleri görünce.

Gönderdiniz mi? Gönderdiyseniz takibini nasıl yaptınız? Ben PTT Kargo ile gönderdim de teslim aldıklarını nasıl anlayabiliriz?

Evet onarıma alındı diye SMS geldi ve aradılar belirttiğim arızaları tekrar sordular ve onayladılar. Ben fan arızası diye göndermiştim fan ile birlikte 1TB harddiskte arızalıymış onu da söyleyip değiştirdiler. değiştirdiler.

Evet onarıma alındı diye SMS geldi ve aradılar belirttiğim arızaları tekrar sordular ve onayladılar. Ben fan arızası diye göndermiştim fan ile birlikte 1TB hard diskte arızalıymış onu da söyleyip değiştirdiler. Değiştirdiler.

Efendim, benim bilgisayarımda bir cızırdama elektrik sorunu gibi bir şey var telefondan teknik servisi aradım laptopu göndermemi orada kontrol edeceklerini söylediler.
Sizden şeyi öğrenebilir miyim acaba, Casper teknik servisi beni mağdur etmişti aynı onların ki gibi kasayı açtıklarında bir sıkıntı yapıyorlar mı, bilgisayara zarar geliyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı