Acer teknik servisi iyi midir?

BÖRÜÜ

Hectopat
Bugün bilgisayarımı çok sesli çalıştığı için fanlarda sıkıntı var diye servise göndereceğim. Cihaz Acer Nitro 5. internette herkes kötülemiş bu servisi. Sizce nasıl tecrübesi olan var mı?

Bugün bilgisayarımı çok sesli çalıştığı için fanlarda sıkıntı var diye servise göndereceğim. Cihaz Acer Nitro 5. internette herkes kötülemiş bu servisi. Sizce nasıl tecrübesi olan var mı?
Acerin Fan sesi yüksek normalde sizde ne kadar ses yükseliyor?

Bende baya sıkıntılı süreç yaşadım. Fan arıza verdi ve çok uğraştırdılar. En son dayanamayıp başka bir teknik servis buldum ve oraya para ile yaptırdım.

Müşteri hizmetleri ile bir anım var sadece. Teknik servise kim bakıyorsa telefona hala sinirliyim. Adamlar kendi laptoplarını bilmiyor. M2 slotu var mı diye merak ettim, internette veri yoktu bilmiyordum. Aradım garantisi mevcut, ben açarsam garanti bozulur mu? Port var mı? diye sordum. Adamlar o laptopta M2 portu yok, kesinlikle takamazsınız dediler. 1 yıl bir şey yapmadım. Garanti bitiminde kafam attı açtım içini. Ne göreyim dersin? M2 NVMe portu :D
Keşke bilgisizlik yapmayıp, biraz araştırsaydım var mı yok mu diye ama teknik servisin yanlış bilgilendirmesi üzdü biraz :D

durum nasıl hocam
hocam fan soğutma modülü arızalı diye birşey uydurdular soğutmada hiçbir sıkıntı yok ve beni suçladır bunun için çok nemli tozlu ortamda kullanıyorum diye ne toz var ne nem var bozacak kadar fanı tamamen yalancılar yani bunu garanti dışı oluyor dediler ve bunun için benden 10920 tl ücret istediler ben reddettim ücreti pc bana geldiğinde tamir etmediklerini zaten biliyodum ama bilgisayarın içinide bozmuşlar sağlıklı çalışmıyordu format atmak zorunda kaldım yani acer almayın aldırtmayın tamamen rezillik çöp burda işcilik + bakım la beraber 2300 liraya o da lazımsa değiştiririz fanı diyor bir tane teknik servis

Hocam fan soğutma modülü arızalı diye bir şey uydurdular soğutmada hiçbir sıkıntı yok ve beni suçladır bunun için çok nemli tozlu ortamda kullanıyorum diye ne toz var ne nem var bozacak kadar fanı tamamen yalancılar yani bunu garanti dışı oluyor dediler ve bunun için benden 10920 TL ücret istediler ben reddettim ücreti PC bana geldiğinde tamir etmediklerini zaten biliyordum ama bilgisayarın içini de bozmuşlar sağlıklı çalışmıyordu format atmak zorunda kaldım yani Acer almayın aldırtmayın tamamen rezillik çöp burada işcilik + bakım la beraber 2300 liraya o da lazımsa değiştiririz fanı diyor bir tane teknik servis

Acer'im var hocam yan sanayi tamircilere PC'yi emanet etmek istemiyorum şu zamanda, zaten PC'yi alalı 6-7 hafta olmuştur. İlk günlerden çöp yapmayalım. Soğutucu alacağım ama arkadaş bana pcne toz kaçar iç dış temizlik şart dedi. Kendisi Monster kullandığı için bedava temizlikten yararlanabiliyor rahat bende Acer kullanıyorum iç dış temizlikler ücretli bize şimdi servise emanet etsem mi bilemiyorum herkes şikayetçi ve boş bir yalan uydurup para kopardıklarını söylüyorlar. İç dış temizlik için veya ekran değişimi için PC'yi onlara emanet etmeli miyim sizce sıkıştım kaldım vallahi:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı