Acer TM 5744 chameleon Reset Sorunu

Çok güzel söyledinizde hocam umarım dediğiniz şekilde bir laptop bulur yükleme yaparım ama sanmıyorum çok fazla video izledim technopat rehberleri olsun yabancı rehberler olsun ama reset yemesine hiç anlam veremedim şuan yosemite 10.10.5 dmg dosyasını masaüstü bilgisayarın sanal makinesine kurup usbye yazdıracam bakalım inşallah sorun yaşamam

2013 yılı Asus Vivo PC& Hackintosh Mac kullanıyorum ve bu makinede USB ye kurulum yaptığım harddiski deneme amaçlı 2006 model harici ekran kartı olmayan bir laptoba taktım açıldı... Denemekten zarar gelmez.

@talatimac hocam benim bilgisayardaki intel ekran kartı
Ekran Karti: Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 1695 MB Ekran Kartı
[TBODY] [/TBODY]
Sizce 4500 ailesine ait olan ekran kartımı yoksa sizin dediğiniz gibi 2100 olanmıdır

Anladım teşekkür ederim hocam pes etmek üzereyim ya berbat bi durum ilk hatayı hala aşmış değilim

İşte kullanmak istemem sorun oluyor hevesimi alayım eğer bağımlılık yaparsa zaten bırakmam. Ekteki resmede bakarsanız sevinirim hocam bu ilk ekrandan sonra reset atıyor acaba kext filan silmem gereklimi
@talatimac

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 169
Rehber varmı hocam acaba ? yada nasıl yapacağmı linkleyip gönderebilirmisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…