Çok güzel söyledinizde hocam umarım dediğiniz şekilde bir laptop bulur yükleme yaparım ama sanmıyorum çok fazla video izledim technopat rehberleri olsun yabancı rehberler olsun ama reset yemesine hiç anlam veremedim şuan yosemite 10.10.5 dmg dosyasını masaüstü bilgisayarın sanal makinesine kurup usbye yazdıracam bakalım inşallah sorun yaşamam
2013 yılı Asus Vivo PC& Hackintosh Mac kullanıyorum ve bu makinede USB ye kurulum yaptığım harddiski deneme amaçlı 2006 model harici ekran kartı olmayan bir laptoba taktım açıldı... Denemekten zarar gelmez.
Sizin intel işlemci i3 380m Arrandale sınıfı işlemci onun genel bellek kullanımı 388MB'tır... Kullanıma göre üzerine binen yük artar. İntel HD 2000 diye geçiyor tüm arrandale kullanan işlemciler.. Burayı incele [GUIDE] 1st Generation Intel HD Graphics QE/CI - Intel
İşte kullanmak istemem sorun oluyor hevesimi alayım eğer bağımlılık yaparsa zaten bırakmam. Ekteki resmede bakarsanız sevinirim hocam bu ilk ekrandan sonra reset atıyor acaba kext filan silmem gereklimi @talatimac