Acer TravelMate P4 14 alınır mı?

Dem025

Decapat
Daha fazla  
Acer TravelMate P4 14 bu cihazı almayı düşünüyorum. Markayı daha önce hiç kullanmadım önerilen bir model mi?
Bu bütçeyle alabileceğim daha iyi laptop var mı?
Son olarak bu laptopa +32 GB RAM daha takmayı düşünüyorum, bu laptop için rastgele 32 GB 3200MHz DDR4 bir laptop RAM'i alsam uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop'un kalitesi ve fiyatı hakkında pek bir fikrim yok ama maksimum 32GB ram destekliyor bu model. O yüzden hayır, bir tane daha 32 alırsanız çalışmaz. Maksimum 32'ye çıkmak için 24GB'lık bir RAM çubuğu gerekecek. Tabi bunu geçtim, böyle bir laptop için 32GB ram biraz saçma olur, bir tane daha 8GB alıp 16 yapmak daha mantıklı.

Laptopun kalitesi ve fiyatı hakkında pek bir fikrim yok ama maksimum 32 GB RAM destekliyor bu model. O yüzden hayır, bir tane daha 32 alırsanız çalışmaz. Maksimum 32'ye çıkmak için 24 GB'lık bir RAM çubuğu gerekecek. Tabii bunu geçtim, böyle bir laptop için 32 GB RAM biraz saçma olur, bir tane daha 8 GB alıp 16 yapmak daha mantıklı.

Bilgi için teşekkürler hocam. Direkt 16 GB RAM almak bana daha mantıklı geliyor geleceğe yönelik olması açısından. Uzun süre boyunca yanımda gezdireceğim bir laptop olsun istiyorum.
Onun dısında modelin Max desteklediği RAM'i ben de arastırdım ama bulamadım, varsa bir kaynak atar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı