Acer TravelMate P4 16.000 TL'ye alınır mı?

400-500 Euro'ya çok daha güzel cihazlar bulabilirim. Hangi ülkeye gitmeyi düşünüyorsunuz?

Erasmus için Polonya'ya gidiyorum. Tüm Avrupa ülkelerinden alabilirim. Bütçe en fazla 450 euro.

400-500 Euro'ya çok daha güzel cihazlar bulabilirim. Hangi ülkeye gitmeyi düşünüyorsunuz?

Dostum mesela Trendyol'dan bunu buldum bundan da mı iyi?

Dostum mesela Trendyol'dan bunu buldum bundan da mı iyi?
Alınmaz. Travelmate P4 cihazın işlemcisi, kasa kalitesi, soğutması ve paneli daha iyi.

Alınmaz. TravelMate P4 cihazın işlemcisi, kasa kalitesi, soğutması ve paneli daha iyi.

Teşekkür ederim dostum. Eğer Avrupa'da da bu fiyatlara alınabilecek bir şey yoksa ( çok kısa süreli araştırma da olsa yaptığıma göre yok ) alınabilecek en iyi laptopu aldığımı söyleyebilir miyiz o zaman?

Teşekkür ederim dostum. Eğer Avrupa'da da bu fiyatlara alınabilecek bir şey yoksa ( çok kısa süreli araştırma da olsa yaptığıma göre yok ) alınabilecek en iyi laptopu aldığımı söyleyebilir miyiz o zaman?
Avrupa'daki cihazları daha tam araştırmadım, daha iyi bir cihaz çıkabilir. Türkiye için bu fiyat bandındaki en iyi cihaz bu.

Avrupa'daki cihazları daha tam araştırmadım, daha iyi bir cihaz çıkabilir. Türkiye için bu fiyat bandındaki en iyi cihaz bu.

Avrupa ile fiyat farkı çok olmuyor laptoplarda sanırım. Şu an da MediaMarkt Avusturya'da geziyorum fakat sanırım bulamıyorum.

İngiltere'den en iyi bunu bulabildim. İngiltere, Avrupa birliğinde olmadığı için gidemem sanırım şu an alınabilecek en iyi laptopu aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı