Acer TravelMate P6 alınır mı?

canonmunikonmu

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar, forumda ve genel olarak internette pek bilgi bulamadığım için kullananlar varsa tavsiye istiyorum. Acer TravelMate P6 alınır mı?

Baktığım ürünün linki bu. Genel olarak ufak tefek video fotoğraf düzenlemeleri yapacağım, masaüstü bilgisayarım var asıl kurgularımı ve düzenlemelerimi o bilgisayarda yapıyorum.

Pil ömrü çok kötü olmayan, güzel bir kasaya sahip öneriniz var mı 25k ya kadar?
Onerim Thinkpad olur. 25 bin ama kusurati da var.

Lütfen gelince güzelce yazın. Bende P4 serisi var p6'yı da almak istiyorum. Hangi siteden aldınız?

Hepsiburada'dan verdiğim linkteki sitenin adındaki satıcıdan aldım. 2000₺ daha pahalıydı ama peşin fiyatına 3 taksit olduğu için ve HepsiJet kargo hemen sonraki gün getireceği için böyle tercih ettim. Öncesinde satıcıyı arayıp birkaç soru da sordum, kendi sitelerinden alınsa da sorun olmaz bence.

Hepsiburada'dan verdiğim linkteki sitenin adındaki satıcıdan aldım. 2000₺ daha pahalıydı ama peşin fiyatına 3 taksit olduğu için ve HepsiJet kargo hemen sonraki gün getireceği için böyle tercih ettim. Öncesinde satıcıyı arayıp birkaç soru da sordum, kendi sitelerinden alınsa da sorun olmaz bence.
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah. Çok güzel bir bilgisayar. İncelemenizi bekliyoruz.

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın inşallah. Çok güzel bir bilgisayar. İncelemenizi bekliyoruz.

Bilgisayar elime ulaştı, CPU-Z'den biraz kurcaladım neler var neler yok diye. RAM DDR5, ama bir yerde DDR4 bir yerde DDR5 yazıyordu aradığımda müşteri temsilcisi de kontrol edip DDR4 demişti DDR5 çıktı. Onun dışında kasa çok güzel, bilgisayar bayağı hafif. Photoshop Premiere gibi programları bir ufak test edeceğim bakalım nasıl tepki veriyor diye. 1 hafta sonra incik bincik bir inceleme yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı