Bu bütçe bandında sıfır istiyorsanız alınır. Ama önerim ikinci el temizinden daha iyi bir monitör almanız.Merhaba bütçem 3200TL arası 100Hz 1ms monitör arıyorum, sizce "Acer um. QS2ee. E05 Ultra Slim 23.8" 100Hz 1ms FHD IPS monitör" alınır mı?
Bu bütçe bandında sıfır istiyorsanız alınır. Ama önerim ikinci el temizinden daha iyi bir monitör almanız.
Hocam yalan olmasın bu model hakkında bilgim yok. Ofis monitörü gibi görünüyor. Ne kadar uzun ömürlü olur bilmiyorum.Sıfır monitör almak istiyorum yani beni uzun kullanımda üzermi peki?
Teşekkürler Hocam o zaman ikinci ele yöneleyimHocam yalan olmasın bu model hakkında bilgim yok. Ofis monitörü gibi görünüyor. Ne kadar uzun ömürlü olur bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.