Acer V Nitro 17

Arkadaşlar Merhaba

Sizlere yeni aldığım Acer V Nitro 17 (VN7-791G-57BP ) incelemesini yapacağım.

Özellikleri

• İntel Core i5 4210h 2.9 ghz turbo boost ile 3,5 ghz
  • 8 GB DDR3 1600 mhz Ram
  • 2 GB GTX 860m 128 bit GDDR5 (Maxwell Mimarisine Sahip)
  • 1 TB WD Blue 5400 rpm HDD
  • 17.3" Full HD (1920x1080) IPS Panel
  • 8x DVD writer
Bilgisayarın iyi yanları ve kötü yanlarını maddeler halinde yazarak sizi daha iyi bilgilendireceğimi düşünüyorum.

İyi Yanları

• Soğutma sistemi. 2 ayrı fan ile işlemci ve ekran kartı ayrı ayrı soğutuluyor. En yüksek gördüğüm sıcaklık değeri de yaklaşık 82 derece.
  • Ekran kalitesi tartışılmaz. Full Hd ve IPS panelde renkler daha canlı.
  • 2 fan olmasına rağmen bilgisayar çok sessiz çalışıyor.
  • Klavyesinin basış ve hissiyat olarak çok iyi arkadan ışıklandırması çok hoş gösteriyor
  • İ5 4210h işlemcisi performanslı ve GTX860m ekran kartı ile iyi işler çıkartıyor.
  • Pili yaklaşık 3 saat 45 dakika civarı gidiyor. 17,3" için bence normal bir değer.
  • Çok ince çok şık. Dokununca kaliteli ürün olduğunu anlıyorsunuz
Gelelim kötü yanlarına
  • Mutlaka böyle bir bilgisayara SSD şart 5400 rpm HDD ile bu bilgisayar dizginleniyor. 3 seçeneğiniz var bu konuda 1. si M2msata ssd portu mevcut. Bilgisayarın içini açıp takabilirsiniz. 2. si SSD alıp HDD ile değiştirebilirsiniz 3. sü ise DVD sürücüsünü kaldırıp bir aparat ile SSD yi oraya yerleştirmek. Yanlız DVD sürücüsüne yerleştirirseniz SSD hızınızın azalacağını unutmayın
  • Wireless sorunu. Bu bilgisayarın kronik sorunu nedir derseniz wireless sorunu derdim. Dual band bir wifi adaptörü kullanmasına rağmen vasat bir wifi çekim gücü ile karşılaşıyorsunuz. Mutlaka harici Wifi adaptörü öneririm.
  • Touchpad ile işlem yapmak cidden olanaksız. Mutlaka mouse kullanmalısınız. Yoksa kanser eder.
  • SD kart yuvası kapağı çok ilginç. Basıp tık edip gelmesini bekliyorsunuz ama yok. tutup elinizle çekmeniz gerekiyor.
  • Müthiş bir derecede parmak izi tutuyor. Gözlük bezleri (mikrofiber) bez ile sürekli temizliyorum.
  • Bazı serilerinde ışık sızması problemi mevcut. Bende de mevcut yanlız pek gözüme gözükmüyor.
  • Şarj adaptörü kocaman birşey
  • Kasa plastik . Gerçi metal kasa 17" olsa kaç kg olurdu bilemedim.
  • 2 tane USB 2.0 2 tane USB 3.0 girişi var. Daha fazla olabilirdi.
Kısacası şuanlık gözlemlediklerim bu kadar. Oyun testleri yaptıkça buıraya koyarım

OR5YEA.jpg

07avlR.jpg

4L371p.jpg

JpMRqW.jpg

OR5YVz.jpg

zm18aO.jpg

Gvg6PN.jpg

yPvYN9.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı