Acer Nitro 5

Yeni aldığım ve yaklaşık 2 haftadır kullandığım Acer Nitro 5 laptopu incelemek ve oyun performansını paylaşmak istedim. Daha önce inceleme yapan arkadaş olmuştu. O nedenle onun üzerine birkaç birşeyler eklemek istedim. Umarım beğenirsiniz.
  • ACER NİTRO 5
  • Intel Core i5-7300HQ 2.5GHz Mobil İşlemci
  • 15,6 "1920x1080 IPS LED Arkadan Aydınlatmalı Ekran
  • 8GB DDR4 SDRAM Bellek
  • 256GB Dahili Katı Hal Sürücü SSD
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5 Ekran Kartı
  • WiFi w / Bluetooth
  • 4 Hücreli Lityum Polimer Pil
  • Windows 10 işletim sistemi
    • Girdiler
      • 2x USB 2.0
      • 1x USB 3.1 (Tip-C)
      • 1x USB 3.0
      • 1x HDMI
İlk olarak kutu açılışına ait fotoğraflar
DSC_0150.JPG
DSC_0156.JPG
DSC_0157.JPG
DSC_0160.JPG
DSC_0163.JPG
DSC_0167.JPG
DSC_0155.JPG

Sonrasında CPU-Z, Cinebench, Crystaldisk sonuçları

cpu-z.png
cine1.png
cine2.png
crystalmark.png
DSC_0150.JPG DSC_0156.JPG DSC_0157.JPG DSC_0160.JPG DSC_0163.JPG DSC_0167.JPG DSC_0155.JPG cpu-z.png cine1.png cine2.png crystalmark.png

GTA 5
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

World of Tanks Blitz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

MSI Afterburner on-off performansa etkisi

CS:GO eklenecek.
İlk inceleme hatalar için kusura bakmayın zamanla düzelecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinize sağlık. Aynı modeli kullanıyorum ve işlemci desteği ki ısınma haricinde başka sıkıntı görmedim. O sorunu da dandik bir laptop soğutucu bile çözer aslında...
işlemci 80 derece civarına gelene kadar turbo açılmıyor.. Ayarlarda turbonun açılma sıcaklığını düşürebilir miyiz ben göremedim.. Turbo açılınca 80 de devam ediyor. Soğutucu için sipariş verdim çarşamba gelecek inş..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı