Acer V3-575G-792U vs Asus K555UB-XO198T

muhammet akbaba

Kilopat
Daha fazla  
I5 6200u fazlasiyla bu ekran kartina yetiyor ben asus k555ub xo198t aldim memnunum.Neredeyse hic isinmiyor. Asus o kadar guvenmiski hava tahliyesi bile yapmamis sagina veya soluna sadece laptopun altinda hafif kucuk noktali biryer var o kadarda olsun. Kasasi metal ve cihaz isinsa bile size gelene kadar cok uzun sure gecmesi gerek. Uzun sureler gecirmeme ragmen ust yuzey hic isinmadi. Ekran kartinin performansina gekicek olursam csgo ve ets2 de denedim 768p yani 1366x768 de csgo da akliniza gelebilecek hersey yapilabilecek en ust ayarda iken dust 2 haritasinda 70-80 fps aliyorum. Ets 2 de de ayarlar yuksek te iken arac ici 30-50 arac disi 40-60 akici bir oyun deneyimi sunubiliyor. Harddiskini begenmedigimi soylemek zorundayim harddisktenmi emin degilim ama laptopta sessiz ortamlarda duyulan udscik bir cizirti sedi vsr hoparlorlerdende gelebiliyor olabilir arastirmam lazim kafama takmiyorum pek. Onun haricinde oyunlari sarjda.oynadiginiz sure hic bir sorun olmuyor. Fakat sarjdan cikardinizmi yuksek ayarlarda normal fps seyrinde ilerlenken sık sık 10fps altina dusuyor. Normal seyri ornegin 50fps normalde laptoplarda sarjdan cekince 50den 30a duser ama kastirmaz bunda oyle degil bir dusus olmuyor 50fpsde kaliyor ama bu seferde 10saniyede bir 10fps altina dusuyor ve can sıkıyor. Fakat bu benim icin sorun degil zaten ayarlari kistiginizda sorun kalmiyor illaki bir ayari vardir ben bulamadim genel olarak ele aldigimda kesinlikle tavsiyem asus.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı