Acer V3 772-G dizüstü nasıldır?

RÜŞTÜ

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir yüksek özellikli bir bilgisiyar almayı hedefliyordum ve sonunda aldım. Sizce nasıl ve kaç sene gider? Bu arada ısınma sorunu yaşamıyorum ama sizce ekran kartı biraz düşük mü? Bana düşük geliyor çünkü GTX serisi m serisinden daha iyi geliyor neden m serisi kullanılmış ?

• İşlemci Modeli : 4. Nesil Intel® Core i7-4702MQ Dört Çekirdekli işlemci
  • İşlemci Tipi : Intel Core i7
  • İşlemci Hızı : i7-4702MQ - 2.2 GHz Turbo Boost ile 3.2 GHz'e kadar
  • Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080
  • Ekran Kartı : Nvidia
  • Ekran Kartı Belleği : Paylaşımsız, 4 GB
  • Grafik İşlemcisi : NVIDIA GeForce GT 750M 128 BİT
  • Sistem Belleği : 16GB
  • Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3
  • Max Bellek : 16 GB
  • Disk Kapasitesi : 1 TB
  • Disk Hızı : 5400 RPM

Sistem özellikleri böyle.

İnternette özeliklerde max bellek 16 gb yazıyor ama cpu-z programında 4 adet ram yuvası gözüküyor, 2 si boş gözüküyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasada daha iyi muadilleri olduğu için ne kadara aldın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
MONSTER® ABRA A5 V2.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA gibi bir canavar alabilirdin . Bu arada gtx serisi masaüstü bilgisayarlar için yapılan ekran kartları ve nerdeyse dizüstü kadarlar .. gtx m serileri de dizüstü bilgisayarlar için gtx in küçültülmüş versiyonları . Küçülttükleri için birşeyler den fedakarlık etmek zorundalar o yüzden performans olarak gtx daha iyi .

2700 TL buna verdiysen sağlam kazık yemişsin. Ekran kartı eski. 1800 TL'ye Maxwell alıyorsun. Ayrıca Acer ısınma sorunu yaratır.

Max 16 GB da maksimum 16 GB demek zaten. Bunun 2 bellek slotunun boş olması ile arasındaki bağı anlayamadım. Yani ben anladım da sen anlamamışsın gibi. 4 slota da 4 GB RAM koyarsın olur sana 16 GB.

Öncelikle recep abi seni sevdiğimi herzaman söylemişimdir iyi adamsın insanlara yardım etmeye çalışıyorsun ben rüştü öteki hesabımdan 1 gün ceza aldım.Abicim ben Aydın şehrinde oturuyorum ve burada teknoloji mağazalarda en iyi özellikte belkide laptop buydu.İnternetten almayı düşündüm ama bu bilgisiyarın fiyatı mesela asusa ornla daha ucuzdu. Bu arada Recep abi ramler iki tane 8gb kingston 1600mhz iki slot boş gösteriyo cpu-z .Marka olarak acer gerçekten kötüdür diye düşünmedim değil ama gerçekten ısınma sorunu yok. Ekranı 17.3 inç full hd lg panel kullanılmış. Ekranı gerçekten iyi gibi öteki laptoplara oranla.Bu arada metal kasa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…