Acer V3-772G i5 4200M Laptop Nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Evet arkadaşlar önümüzdeki hafta laptop alacağım Asus x550jx alacağım aslında ama bu laptopun ekran kartının bu fiyata GDDR5 olması dikkatimi çekti. Kullanan arkadaşlar herhangi bir kronik sorunu var mıdır bu laptopun, kasası nasıl, en önemlisi oyundayken ısı değerleri nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir video paylaşabilir misin ? Neden Acer alırsın ki ? Acer iyi değil ve oyuncu bilgisayarı üretme konusunda her zaman berbat iş çıkarmıştır.

Ne Acer ne de HP tavsiye etmem açıkçası ileride doğabilecek ısınma sorunlarından dolayı.

Oyun için Acer mı? Oyun oynarken aynı zamanda tost yapmak istiyorsan al.

Acer hiçbir zaman oyuncu dizüstü bilgisayarı yapmayı başaramadı. MSI almanız gerek.

• Birincisi bu bir oyun bilgisayarı değil.
  • İkincisi markası Acer.
  • Üçüncüsü, her Acer bilgisayar gibi bunda da ısınma sorunu başlamış. Oyunun başında ısılar normalken sonra cihaz ısınıyor ve FPS düşüyor.
Çözüm? Garanti varsa servise yolla, fanları temizlettir.

Tavsiyem 15.6" olacaktır. Acer ve Lenovo'yu önermeyeceğim ısınma sorunlarından dolayı. MSI ve ASUS gerçek oyun laptopu olduğundan daha iyi soğutma sunar. ASUS'u alabilirsiniz.

Acer hakkında sana söyleyeceğim tek kelime var: ısınır :) Cihazda GTX850M var. 2350 TL buna vereceğine ASUS kalitesi al derim:

Asus X550JK-XO012D Notebook en ucuz asus dizüstü bilgisayar modelleri pcdepo.com da aynı gün kargo kredi kartına taksit imkanı notebook modelleri...

i5 olması oyun performansını etkilemez.

2700 TL buna verdiysen sağlam kazık yemişsin. Ekran kartı eski. 1800 TL'ye Maxwell alıyorsun. Ayrıca Acer ısınma sorunu yaratır.

Max 16 GB da maksimum 16 GB demek zaten. Bunun 2 bellek slotunun boş olması ile arasındaki bağı anlayamadım. Yani ben anladım da sen anlamamışsın gibi. 4 slota da 4 GB RAM koyarsın olur sana 16 GB.

@TechnoMan46 Sana verilebilecek en güzel cevap bu. Bir daha kimseye tavsiye verme. Son iki alıntı da bu model laptop ile ilgili.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı