Acer V3 772G yavaşlama sorunu

mavii5

Hectopat
Daha fazla  
GTX 850M [Notebook]Ndivia ekran kartına sahip bilgisayarım 3D oyunlarda (örnek: Subnatica, Astroneer, CS:GO) alalı 2 yıl oldu. Çoktandır oyun oynamıyordum. LOL falan sıkıntısız calısıyor. Ekran kartının en güncel sürümü yüklü nVidia sitesinden yükledim. GeForce ile çalıştırıyorum oyunları ama inanılmaz yavaslık takılmalar var. Bütün aygıtlar falan yüklü. DX9 DX11 ama düzelmiyor. Güç yüksek performansta, oyunları yüksek grafık ıle acıyorum ama aynı. Bunun çözümü var mı yoksa PC'nin veririmliliği bu kadar mı? Hatırlıyorum ilk zamanlar GTA 5'de 50 FPS ile rahat calısıyordu sımdı hareket etmıyor. Bırkac kere sıfırladım acaba yuklenmesı gereken bır seyı mı yuklemedım? Yorumlarınız benım ıcın cok degerlı kardeslerım.

PC'yi de koyayım ben:
ACER V3-772G NOTEBOOK CORE İ5 4200M 2.6 GHZ-12GB-1TB-17.3''-2GB -W8.1 NOTEBOOK

Böyle kasması anormal geliyor bana zamanında çok iyiydi. Sıfırlamalardan sonra oldu ne olduysa neyi eksik yaptım yardımlarınızı beklıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı