60.000 TL OLED monitör önerisi

Bütçe
60.000
LG 45 OLED yazinca çıkan bir ürün var 5k2k olan modeli diyorum.
çok büyük bu ya. Tv kadar.

ASUS'tan ıyı bu model. Hangısını tercıh edersen et uzmez.

Ilk nesıl panellerden, bılmeden onerı yapmayalım.
Benim için renk canlılığı önemli. Hangisi daha parlak acaba?

Çok büyük bu ya. TV kadar.

Benim için renk canlılığı önemli. Hangisi daha parlak acaba?

Aynı panel netıcede, Gigabyte normal modda da 1000 nıt e cıkabılıyor, parlaklık konusunda en belırgın fark bu. Rtıngs ten karsılastırmalarına bakabılırsın. Genel olarak Gigabyte modelı daha basarılı.

Aynı panel netıcede, Gigabyte normal modda da 1000 nıt e cıkabılıyor, parlaklık konusunda en belırgın fark bu. Rtıngs ten karsılastırmalarına bakabılırsın. Genel olarak Gigabyte modelı daha basarılı.
MSI MPG 321URXW QD-OLED 31.5 inç Gaming Monitör bu model hakkında ne düşünüyorsunuz? ya da Samsung G8? 15inde alacağım kart kesim tarihini bekliyorum.

Bu model de cok hoşuma gidiyor. ancak 2K ve 27 inç olması bu fiyata 4k varken gereksiz gibi.

Sen ucdm almayi dusundugun icin direk rakibi olan DisplayPort 2.1'e sahip baska bir cihaz onerdim. MSI'in o modeli DisplayPort 2.1'e sahip degil ve fiyati neredeyse onerdigim Gigabyte seviyesinde, yani alinabilirligi yok. 540 Hz'lik olan ozel bir şey, harcore oyuncusundur alirsin, diger turlu 27 inc monitore o para verilmez.

Samsung G8 de sozu gecen diger 32 liklerde hepsi ayni panele sahip. G8 F/P acisindan en mantiklisi şu an, sadece display 2.1 yok. Ihtiyacimiz var mi? Hayir yok. Butceni zorlayacaksa bu alisveris Samsung'u tercih et, zorlamayacaksa Gigabyte'i.

Son düzenleme:
Samsung f/p olarak üste çıkıyor.
Gıgabyte hem özellik hem de fiyat olarak.
Birde XG32 modelini önerdiler. Aslında marka takıntısı olan biri değilim ama aklımda asus var.

XG32UCWMG kullanan biri olarak herhangi bir şikayetim yok. Monitör ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Çok araştırdım yurt dışında reddit'de falan en çok önerilen 32 inç monitör bu şuan. Rtings sitesinin yaptığı 32 inç monitörler arasında en iyi sıralamasında da 1. tercih. Karar sizin yinede.

XG32UCWMg kullanan biri olarak herhangi bir şikayetim yok. Monitör ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Çok araştırdım yurt dışında Reddit'de falan en çok önerilen 32 inç monitör bu şu an. Rtings sitesinin yaptığı 32 inç monitörler arasında en iyi sıralamasında da 1. tercih. Karar sizin yine de.

Pıyasa da stoğu olan urunlerı koyuyorlar lısteye. Ikısının de ıncelemesını bırakıyorum asagıya bır goz at. Bu ASUS modelı her şeyden once woled panel. Bu kadar parayı woled e vermezdım.

XG32 neden elediniz? Meraktan soruyorum. Parlak olması yönünden PD32 alacağım gibi.

Almak ıstedıgın cıhazın lınkını atar mısın?

Pıyasa da stoğu olan urunlerı koyuyorlar lısteye. Ikısının de ıncelemesını bırakıyorum asagıya bır goz at. Bu ASUS modelı her şeyden once woled panel. Bu kadar parayı woled e vermezdım.

Almak ıstedıgın cıhazın lınkını atar mısın?
Tercih meselesi tabiki ben şahsen verirdim verdim de. Tamamen bütçe ve ihtiyaç meselesi. Piyasda olmayan bir ürün için de beklemek herkese uymuyor maalesef. Şuan piyasadakiler arasında durum bu. Sene sonunda 32 inç tandemler çıkar o zaman farklı konuşuruz. Ki keşke bir an önce çıksa da satın alım yapabilsek ama ne zaman geleceği bile belli değil şuan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı