Acer V7 Nitro Aspire performans sorunu

ahmet karataş

Hectopat
Katılım
16 Haziran 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben geçen sene Acer V7 Nitro Aspire satın aldım Vatan Computer'dan. GTX 960M ekran kartı, 8 GB RAM, Intel i5 6300 HQ işlemcisi var. Driverlarım güncel olduğu halde oyunlarda istediğim performansı alamıyorum. GTA V'de FPS düşmesi var ve very highda kasıyor. FIFA 17 de highda oynayınca kasıyor ama normalde kasmaması lazım. Ancak bilmediğimden laptopu aldığımdan beri ayar yapmadım laptopa ekran kartı ayarı falan. Olması gereken performans yok yani şu an laptopta. Sizce ne yapmalıyım, ayarla alakalı bir sorun mudur yoksa ekran kartı mı bozuktur ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın bozuk olsaydı çok daha farklı hata ve kapanmalarla karşılaşırdın diye düşünüyorum. İnternetten bilgisayarının oyun testlerine bak değerler çok fazla fark ediyorsa servise verebilirsin.
Bilgisayarını arka planda yoran başka programlar olabilir, güç ayarının yüksek performansta olmasına dikkat et oyunda. Lisanslı antivirüs, Windows ve oyun kullanmaya dikkat et.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı