Xrated Kilopat Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Ağustos 2019 #11 harun_2019 dedi: hdmi girişi 2 adet, vga girişi 1 adet Genişletmek için tıkla... Kablo diyorum, çıkış değil.
harun_2019 dedi: hdmi girişi 2 adet, vga girişi 1 adet Genişletmek için tıkla... Kablo diyorum, çıkış değil.
Faviaan Hectopat Katılım 29 Ocak 2017 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2019 #12 Xrated dedi: Aldım bende yaklaşık iki haftadır kullanıyorum, hdmi kablosu çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı monitörü almayı düşünüyorum nadiren cs go rekabetçi oynasam da daha çok direksiyon seti ve simülasyon oyunlarıyla vakit geçirdiğim için ips panel tercih ettim.Memnun musunuz üründen?
Xrated dedi: Aldım bende yaklaşık iki haftadır kullanıyorum, hdmi kablosu çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı monitörü almayı düşünüyorum nadiren cs go rekabetçi oynasam da daha çok direksiyon seti ve simülasyon oyunlarıyla vakit geçirdiğim için ips panel tercih ettim.Memnun musunuz üründen?