Acer VG240ybmiix Overclock Hz Desteği

• Konuyu başlatan bRss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.237

bRss

Hectopat
Kullanan varsa overclock yapmayı denediniz mi? Denediyseniz monitör kaça kadar Hz destekliyor? Söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende monitör araştırıyorum az önce konu açtım listede bu monitörde var. yorumlarda bir arkadaş bunu tavsiye etti oc ile 144 hz ye kadar çıkıyor diye yazmış. Siz memnun musunuz acaba monitörden tavsiye edermisiniz?

bende monitör araştırıyorum az önce konu açtım listede bu monitörde var. yorumlarda bir arkadaş bunu tavsiye etti oc ile 144 hz ye kadar çıkıyor diye yazmış. Siz memnun musunuz acaba monitörden tavsiye edermisiniz?
75hz monitörün 144hz değerine ulaşması mümkünmü?

75hz monitörün 144hz değerine ulaşması mümkünmü?
Hocam ben aşırı araştırma yaptım ama, kime sorarsam, hangi forumda okursam okuyayım yinede herhangi bir monitörü olduğundan daha fazlasına zorlarsak monitöre kesin olarak zarar geliyor. Bence hiç denemeyin. Aşırı zararlı bir şey ki zaten 75hz bir monitörü 144hz'e yükseltmeye çalışırsanız ekranda karıncalanma veya sararma olduğunu göreceksiniz. 75hz'e geri indirdiğinizde gittiğini göreceksiniz. Ve sorunuza gelirsek eğer... Evet, mümkün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı