MI Unlock uygulamasında bootloader açılmıyor

• Konuyu başlatan ugurwq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 238
Çin sanal numara satın alıp Çin konumlu Xiaomi hesabı açın, bypass işlemleri falan var ama pahalı, en iyisi Çin sanal numara satın alıp halletmek, fake ROM çözme yönetimleri var isterseniz yardımcı olabilirim.
Sanal numara almaya gerek yok, en son VPN ile hesap açmaya çalışınca oluyor diye biliyorum. Singapur gibi Çin'e yakın bir bölgeye bağlanıp o şekilde hesap açmıştım. Alttaki linke VPN ile girip Çin hesabı açabilirsiniz. Ondan sonra 1 ay bekleyip Xiaomi Community uygulamasından "Unlock bootloader" kısmına gelip bootloader'ı açabilirsiniz.

Yani Hindistan Xiaomi hesabı açarsam bootloader kilidini açabilir miyim demek oluyor bu?
Açabilmeniz gerek.

Sanal numara almaya gerek yok, en son VPN ile hesap açmaya çalışınca oluyor diye biliyorum. Singapur gibi Çin'e yakın bir bölgeye bağlanıp o şekilde hesap açmıştım. Alttaki linke VPN ile girip Çin hesabı açabilirsiniz. Ondan sonra 1 ay bekleyip Xiaomi community uygulamasından "unlock bootloader" kısmına gelip Bootloader'ı açabilirsiniz.

Açabilmeniz gerek.

Az önce Hindistan konumlu hesap açtım ama yine aynısını dedi.

Sanal numara almaya gerek yok, en son VPN ile hesap açmaya çalışınca oluyor diye biliyorum. Singapur gibi Çin'e yakın bir bölgeye bağlanıp o şekilde hesap açmıştım. Alttaki linke VPN ile girip Çin hesabı açabilirsiniz. Ondan sonra 1 ay bekleyip Xiaomi community uygulamasından "unlock bootloader" kısmına gelip Bootloader'ı açabilirsiniz.

Açabilmeniz gerek.

Hesap açabilmem için Çin telefon numarası istiyor.

Son düzenleme:

Açabilmeniz gerek.

Bootloader kilidi açarken hesaba numara ekleme zorunlu.

Az önce Hindistan konumlu hesap açtım ama yine aynısını dedi.

Hesap açabilmem için Çin telefon numarası istiyor.

Kullanarak Hindistan hesabınızdan başvuru yapmayı deniyebilir misiniz?

Selamlar,
Herkesin çabasını anlıyorum ama gözden kaçırdığı bir şey var. Bu telefon MTK işlemciye sahip. Bu kadar yorulduğunuza değmez.

Bu rehberi uygulayıp Bootloader kilidini açabilirsiniz.
Bununla da ROM'u nasıl atacağınızı anlarsınız.
Ek bilgi:
Telefonunuzda sahte ROM yok, Hindistan ROM'unda bazı şeyler genelde daha da kısıtlanmış olarak sunuluyor.

Sadece ROM değiştirmek istediğiniz için önce bunu denemenizi tavsiye ederim, boşu boşuna OEM kilidini açmamış olursunuz.

Kendi hazırlamış olduğum rehberlerin üstünden +3 yıl geçtiği için değişiklikler göstermiş olabilir. Güncel olarak elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı