Acer VN7 791G 78M4 Ekranı Kırıldı

fatih polat

Megapat
Yer
hatay
Daha fazla  
Selamlar, laptopumun ekranı kırıldı, farklı bir ekran 17.3 inç ekran kullansam sorun olur mu? Ekran değiştirirken neye dikkat etmeliyim orijinal ekranları satan siteler var ama ilk defa duyduğum siteler yardımcı olur musunuz? Kırılan ekranın fotoğrafının resimleri ekledim.

Laptopumun orijinal ekranını satan siteler:

Dosya Ekleri

• IMG_1461.JPG
    IMG_1461.JPG
    72,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_1462.JPG
    IMG_1462.JPG
    64,8 KB · Görüntüleme: 43
Dostum görüntüyü ileten kablonun pin sayısı önemli. Eğer aynı sayıda pin varsa o sokete başka bir ekranı takabilirsin.
Benim şöyle bir tavsiyem var: Eğer bu kadar para vereceksen orta halli bir monitör alıp laptop'u monitöre bağla. Ben öyle yaptım. 500 lira vermektense 800 liraya IPS kocaman ekran aldım.

Dostum görüntüyü ileten kablonun pin sayısı önemli. Eğer aynı sayıda pin varsa o sokete başka bir ekranı takabilirsin.
Benim şöyle bir tavsiyem var: Eğer bu kadar para vereceksen orta halli bir monitör alıp laptop'u monitöre bağla. Ben öyle yaptım. 500 lira vermektense 800 liraya IPS kocaman ekran aldım.
Ozaman laptopun ne anlamı kalıyor.

Verdiğin linklerden birinde stok yok, diğerinde de elde ne varsa uyumlu onu göndeririz diyorlar.
Herhangi bir panel takıp kullanamazsın, pin sayısı tek başına yeterli bir kriter değil. Birebir aynı panel de bulamazsın laptop yaşlı ise, fabrikasına gitsen de bulamazsın, sürekli yeni versiyonlar çıkar.
Uyumlu bir panel almak durumundasın.
Referansın panel arkasında yazan parça numarası.
LP ile başlayan, yanındaki parantez içi bilgiler dahil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı