Acer XB271HUAbmiprz Alınır Mı?

Evet, monitör konusunda çok öneri istedim color banding olayından dolayı. Açıkçası almışken 17 inç almak istiyorum. Şu an halihazırda 24 inç kullanıyorum.
Adaptör konusunda da bir sıkıntı yoksa o zaman bunu alırım.

S2716DG modeli için zamanında Hepsiburada ile konuşmuştum. A08 revizyonu gönderiyorlarmış. Ama risk almak istemiyorum artık. PG278QR benim de baktığım bir modeldi fakat fiyatı yüzünden maalesef rafa kaldırdım.

Özet geçicek olursak; eğer bu monitör 8700K ve 1080 Ti ile beni tatmin edecekse ayriyetten kronik bir sorunu yoksa Ocak başında bunu alayım.

Bu ürün TN panel, bildiğim kadarı ile buna benzer IPS panel olanı 4K 60Hz. 60Hz bu fiyata göre kötü bir yenileme hızı. Öte yandan yine de ürün 8700K ve 1080Ti'lı bir sistemde sizi bence tatmin edecektir. Bana kalırsa alınabilir.

Son düzenleme:
Amazon.com.tr stoklarına gelmesini beklediğim için hala alamadım. Alınca bilgi verilecektir.

Tasarruf etmek istersen Gsync ile sıkıntı çıkarmayan Freesync modelleri araştırabilirsin. Artık Freesync monitörlerde Gsync açılabiliyor. Aşağıdaki tablodaki özellikleri göz önüne al ama.

Monitör Hepsiburada'da şu anda indirimde. Sabah sipariş vereceğim. Direkt monitör ile gelen GSYNC özelliğinin, yazılım ile FreeSync monitörlere gelenden daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Ayın 17'sinde alındı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…