Acer XF240QS vs Monster Aryond A27

Monitör konusu çok detaylı bir konu hocam. Direkt ürünün teknik bilgilerine bakmamak lazım. Siz çıkabileceğiniz maksimum bütçeyi söylerseniz daha iyi öneriler yapılabilir. Uzun zaman boyunca FPS oynadım. En son Benq Zowie XL2546K alarak verim almaya başladım. Tabi bu kadar bütçelere de gerek yok ama BenQ diğerlerinden farklı olarak Dyac+ gibi bir teknoloji sunuyor. Araştırabilirsiniz. Hz değerleri iyi olsa bile farklı değişkenler var etki eden. Bu arada curved ekranların FPS için uygun olduğunu düşünmüyorum. Ben hiç alışamadım.

Monster’ın bu modelinde mi artık bilmiyorum ghosting çok oluyormuş, sattığım VG259QM’yi almak isteyen bir arkadaş videosunu atmıştı gerçekten belirgindi ufo testinde.

Baktım şimdi yazışmamıza bu modelmiş.

Monster Aryond A27 model monitör kullanıyorum ve Valorant oynuyorum.
200-250 FPS aralığında FPS alıyorum bu monitörün Ghosting testlerine bakabilirsin pek başarılı değil, fakat profesyonel oyuncu değilsen ben pek fark olacağını kesinlikle düşünmüyorum.
Benim tavsiyem Monster olurdu Acer değil. (bu tavsiyeyi sadece bu iki monitörü yazdığın için yapıyorum)

Acer olan tabii ki, esporcu değilseniz hikayeli oyunlar oynamıyorsanız veya 240FPS üstüne çıkmanız gerekmiyorsa, Curved monitörler hoş tabii ki ama Monster denilen markanın ne kadar iyi monitör yapacağı tartışılır, fiyatı uygun ama illaki bir eskiği vardır.

Monster Aryond A27 İncelemesi Buradan bakıp kararınızı verebilirsiniz bence ben 2-3 aydır kullanıyorum ve hala memnunum ama şunu belirteyim daha önceden hep Laptop kullandığım için bu benim ilk monitörüm diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…