Acer XV272s vs BenQ EX2710s

Bütçe
6000

4Glory

Decapat
Daha fazla  
Değerli sosyalciler aslında Dell G2722HS modelini alacaktım fakat stokta kalmaması ve uzun süredir de yenilenmemesi sebebiyle sizce bu iki model arasında BenQ'ya bu kadar bütçe ayırmak mantıklı mı ayrıca genel olarak Valorant ve hikayeli oyunlar oynamaktayım. Black smearingten dolayı VA paneli kafamdan silmiş durumdayım fakat temiz olduğunu düşündüğünüz model varsa paylaşmanızı rica eerim.

Acer:

BenQ:

Son düzenleyen: Moderatör:
BenQ, ürünlerinde kendi teknolojilerini kullanyor (BenQ HDRi, BenQ Color Vibrance). Monitörlerinin pahalı olmasının bir sebebi bu ancak ben mantıklı bulmuyorum. Sonuçta diğer çoğunluk gibi AU Optronics marka panel kullanıyor yani pek fark hissetmezsiniz.

Size önerim şu:

BenQ, ürünlerinde kendi teknolojilerini kullanyor (BenQ HDRi, BenQ Color Vibrance). Monitörlerinin pahalı olmasının bir sebebi bu ancak ben mantıklı bulmuyorum. Sonuçta diğer çoğunluk gibi AU Optronics marka panel kullanıyor yani pek fark hissetmezsiniz.

Size önerim şu:
Hocam 24 inch şuan var farklilik olmasi ve dizi film hikayeli oyunlar icin 27 inch düşünüyorum var mıdır IPS öneriniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı