Vatanda ucuz olamaz teşhir ürünü o galiba Trendyol hepsi buradada çok pahalı 2000 üzeri benim butce 1900İkisi de değil.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu arada asusunun modeli vg24vqİkisi de değil.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Deneyiminiz oldumu yani ghosting sorunu felan olurmu yani bide renk tonu nasıldirİkinci seçenek, görmemişim pardon.
Deneyiminiz oldu mu yani ghosting sorunu falan olur mu yani, bir de renk tonu nasıldır?
Yanlız ikinci seçenek va panelOnu @Samotne Ciasteczka hocam bilir. Ben fazla sorun olacağını sanmıyorum, IPS panel ve ASUS yani.
Yalnız ikinci seçenek VA panel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.