Steam Achievement Manager ban sebebi mi?

Hatex

Zeptopat
Daha fazla  
Sam i 2024 yılında kullansam ban atar mı? Çoğu forum 3 yıl öncesine dayanıyor ve şimdiki yıllarla ilgili pek çok bilgi yok.

Değil ama kullanma bence. Ben bir kaç oyunda yapmıştım daha sonra pişman olup geri sildim başarımları. Bazılarını da silemedim. Silemediklerime bakınca pişman oluyorum.

Bir zamanlar TF2 kullanıcıları bu tür programları kullanıyordu, ama şimdi akıbet nedir bilemem. Risk almaya gerek yok bence, sonuçta bu, üçüncü taraf program diye geçiyor (Valve, üçüncü taraf yazılımların kullanımını yasaklayan bir politika izler). Eğer illa ki kullanılacaksa VAC korumalı oyunlarda SAM kullanmamaya çalışın. Oyun dosyalarına doğrudan müdahale eden bir şey olmasa bile risk taşıyor.

Sam i 2024 yılında kullansam ban atar mı? Çoğu forum 3 yıl öncesine dayanıyor ve şimdiki yıllarla ilgili pek çok bilgi yok.
Ban sebebi kesinlikle değil. Steam'in bu konu hakkında kuralı veya yaptırımı bulunmamakta gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Şahsen ben başarım kasarken 1-2 tane imkansız başarım kalırsa kullanıyorum. Tüm oyunlarınıza yaparsanız veya çoğu başarımı alırsanız çirkin durur.

Hayır değildir CS2 çıkarken CS:GO'da başarımları onunla açanlara CS2'yi vermediler herkese verildikden sonra verildi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı