Steam Achievement Manager ile başarım silmek ban sebebi mi?

Steam'in ani karar değiştirmesine bakar her şey. Bir anda kolpacı siz olursunuz hocam :)

Öte yandan bu uygulama yüzünden Steam'den ban yiyen yok fakat başarı avcıları topluluklarına katılmak isteyip bu uygulamayı kullanırsan topluluktan banlanman ve linçlenmen olası. Eğer başarı avcısı olma derdin yoksa o zaman problem de yok.
Bazı oyunlarda eşya kazanmak için kullanılıyor, örneğin Team Fortress 2. Başarı avcısı gibi niyetlerim hiç olmadı. Okuduğunuz her forumda Valve'ın bunu yapanları umursamadığını içeren yazı dizileriyle karşılaşırsınız. Steam sizin başarımlarınızla ne halt ettiğinizle ilgilenmiyor kısaca.

Okuduğunuz her forumda Valve'ın bunu yapanları umursamadığını içeren yazı dizileriyle karşılaşırsınız. Steam sizin başarımlarınızla ne halt ettiğinizle ilgilenmiyor kısaca.
Aksi bir şey mi söyledim diye baktım ve hayır aksi bir şey söylememişim. Bana karşı o kadar açıklama yazacağınıza keşke yazıyı daha dikkatli okusaydınız hocam.

Öte yandan bir başarı avcısı olarak neyin ne olduğunu biliyorum hocam. O yönden bir problem yok.

Ha yine de bilmeyeni bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı