Steam Achievement Manager trojan buluyor?

canris

Decapat
Daha fazla  
Steam achievement Manager kullanmak istiyorum, CS2 de aktif edeceğim ve birkaç oyunda daha aktif etmek istiyorum. Bu program yıllardır varmış ve çoğu kişi güvenilir diyor, ban falan yiyen henüz olmamış. (ne kadar doğru bilmiyorum)

VirusTotal sonucu bu şekilde, trojan gözüküyor. Önceden de başka bir programda bu virüsü bulmuştu ve bir sorun yok false-positive diyenler olmuştu. Kafam biraz karıştı, güvenilir mi? PC'ye trojan vs. bulaşır mı?

CS2 de aktif edip ne yapacaksınız? Zaten 1 tane başarım var. Ben 6 sene önce kullanmıştım hesapta ve bilgisayarda hala bir sorun yok.

CS2 de aktif edip ne yapacaksınız? Zaten 1 tane başarım var. Ben 6 sene önce kullanmıştım hesapta ve bilgisayarda hala bir sorun yok.

CS2 de başarım amaçlı kullanmayacağım, saat kasmak için kullanacağım. Ek olarak diğer oyunlar da başarım açarsam açacağım, onun dışında amacım sadece saat kasmak.

False-positive. Kimse hiçbir programın %100 güvenilir olup olmadığını söyleyemez zaten ama güvenilir virüs programlarının hiçbiri görmüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı