Steam Achievement Manager/SAM.Picker Rehberi

Kullanmanızı pek önermem. Bundan yasaklanan birçok insan var. Ben de daha önce yaptım lakin sadece bir oyun için kullandım ve sadece 2 başarım açtım.

Konuda yazıyor. Kullanıp kullanmamak size kalmış. Sırf bunu, bu konudan görüp de başarım açmanın içinden geçerseniz tabii ban yersiniz, sorumluluk size ait.

Bu uygulamadan yasaklanan kısı yok bana banlandıgına daır bır SS kanıt gosterırsen fıkrımı degısebılır.

Selam FIFA oynarken Steam başarımı kazanamıyorum, SAM ile yanlış bir şey yapmış olabilirim belki, EA Play uygulamasında başarım geliyor fakat Steam de gelmiyor, nedenini çözümünü biliyor musunuz?

Ben bu programı CS gibi VAC korumalı oyunlar fark etmeksizin saat kasmak, başarım açmak amacıyla kullandım ve bunları yaparken CS:GO Rekabetçi oynuyordum. Genelde karşı takımın oyuncuları hile dediği için büyük ihtimalle reportluyorlardı beni. Şu ana kadar hiçbir şey olmadı ama ilerde olur mu bilmem. Bu konuya takıntım oluştu, yeni oyun alınca direk başarım basıyorum. Steam buna göz yumuyor olabilir ama tabii ki kesin bir şey söyleyemeyiz.
Hocam kullanılan program nedir ve ne oldu hesabınız ban yedi mi ?

Steam achievement Manager diğer adıyla sam. Picker size Steam başarımlarını birkaç tık ile kazandıran küçük bir araç. Steam achievement Manager resmi bir uygulama değildir ve yasaklanmanıza sebep olabilir, sorumluluk tamamen size ait. Ben kendi hesabımda uzun süredir kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.

Steam achievement Manager kullanmak için en güncel ZIP dosyasını indirip herhangi bir klasöre çıkartmanız yeterli, kurulum gerekmiyor. (güncel Steam achievement Manager indirmek için: gibbed/SteamAchievementManager)

Sam. Picker uygulamasını çalıştırın.
Eki Görüntüle 381422

Sam. Picker'ı çalıştırdığınızda karşınıza Steam kütüphanenizde bulunan oyunlar çıkıyor. Steam hesabınız ile herhangi bir giriş yapmanız gerekmiyor. Başarım içeren oyunlar bu ekranda harf sırasına göre listeleniyor.
Eki Görüntüle 381424

Başarım kazanmak istediğiniz oyunu seçiyorsunuz ve karşınıza oyundaki başarımları gösteren yeni bir ekran geliyor. Burada daha önce kazandığınız başarımlar renkli ve yanında tik işaretiyle karşımıza çıkarken, henüz kazanılmamış başarımlar ise sönük ve işaretlenmemiş gözüküyor. Tüm başarımları tek seferde açmak istiyorsanız açık kilit işaretine tıklayıp ardından "commit changes" yazısına tıklamanız yeterli. Başarımları yanlarında bulunan boş kutucukları işaretleyerek tek tek de açabilirsiniz, açmak istediğiniz başarım ya da başarımları işaretledikten sonra yine "commit changes" yazısına tıklamanız gerekiyor.
Eki Görüntüle 381425

İşlemin ardından sonuç.
Eki Görüntüle 381426

Eki Görüntüle 381427

Selam, ban yiyen vs oldu mu acaba?

Steam achievement Manager diğer adıyla sam. Picker size Steam başarımlarını birkaç tık ile kazandıran küçük bir araç. Steam achievement Manager resmi bir uygulama değildir ve yasaklanmanıza sebep olabilir, sorumluluk tamamen size ait. Ben kendi hesabımda uzun süredir kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım.

Steam achievement Manager kullanmak için en güncel ZIP dosyasını indirip herhangi bir klasöre çıkartmanız yeterli, kurulum gerekmiyor. (güncel Steam achievement Manager indirmek için: gibbed/SteamAchievementManager)

Sam. Picker uygulamasını çalıştırın.
Eki Görüntüle 381422

Sam. Picker'ı çalıştırdığınızda karşınıza Steam kütüphanenizde bulunan oyunlar çıkıyor. Steam hesabınız ile herhangi bir giriş yapmanız gerekmiyor. Başarım içeren oyunlar bu ekranda harf sırasına göre listeleniyor.
Eki Görüntüle 381424

Başarım kazanmak istediğiniz oyunu seçiyorsunuz ve karşınıza oyundaki başarımları gösteren yeni bir ekran geliyor. Burada daha önce kazandığınız başarımlar renkli ve yanında tik işaretiyle karşımıza çıkarken, henüz kazanılmamış başarımlar ise sönük ve işaretlenmemiş gözüküyor. Tüm başarımları tek seferde açmak istiyorsanız açık kilit işaretine tıklayıp ardından "commit changes" yazısına tıklamanız yeterli. Başarımları yanlarında bulunan boş kutucukları işaretleyerek tek tek de açabilirsiniz, açmak istediğiniz başarım ya da başarımları işaretledikten sonra yine "commit changes" yazısına tıklamanız gerekiyor.
Eki Görüntüle 381425

İşlemin ardından sonuç.
Eki Görüntüle 381426

Eki Görüntüle 381427

Hocam merhaba bir şeyi merak ediyorum zamanında sizden bu yazılımı görüp aynı şekilde yapmıştım benim kütüphanemde olmayan 7 oyunu da full başarımlarını açmıştım ve o 7 oyun şu an %100 yapılmış olarak görünüyor ama ne onlara sahibim ne de oynadım şimdi tekrar bu yazılımı indirip o oyunların başarımlarını geri alsam acaba o %100 yapılmış kategorisinden kalkarlar mı?

Hocam merhaba bir şeyi merak ediyorum zamanında sizden bu yazılımı görüp aynı şekilde yapmıştım benim kütüphanemde olmayan 7 oyunu da full başarımlarını açmıştım ve o 7 oyun şu an %100 yapılmış olarak görünüyor ama ne onlara sahibim ne de oynadım şimdi tekrar bu yazılımı indirip o oyunların başarımlarını geri alsam acaba o %100 yapılmış kategorisinden kalkarlar mı?

Not - aynı yazılımla kaldırmayı denedim fakat oradan kalkmadı sonra Steam desteğe anlattım destek de oradaki verileri silemiyoruz dedi ayrıca bu yazılımı tınlamıyorlar yani başarım açmak isteyen yeni keşfetmiş arkadaşlara bilgi olsun.

Aynı yazılımla kaldırmayı denedim fakat oradan kalkmadı.

Düzeltiyorum yazılımla başarıları geri alırsanız biraz zaman geçince kalkıyor sanırım çünkü bende anlık olarak kalkmamıştı ama sonradan kalktı o yerden.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı