Acı sever misiniz?

CHRİS W4LKER

Decapat
Evet sorum bu, acı sever misiniz? Bizim taraf Malatyalı. Acıya bayılıyorlar. Babamın köyden aldığı bir biber var. Pul biber boyutunda ama kırmızı değil ve daha acı. Azcık bir şey ağzıma attım, dilimi kesiyordum. O derece acı. Ancak bütün ailem bayılıyor. Pilav, sarma, tavuk ve daha bir çok yemeğin üzerine bu köyden alınan pul biberini atıyorlar. Ama ben dayanamıyorum. Benden küçük kardeşim bile acı yiyebiliyorken ben yiyemiyorum. Bazen "Beni yanlış aileye mi verdiler?" diye düşünüyorum Peki siz acı sever misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Normalde hiç acı yemezdim, bir ara koymaya başladım, bizim pulbiber çok acı geliyordu şimdi gram acı gelmiyor ve yediğim bir şey acı olmayınca ondan zevk alamıyorum desem doğrudur

Tatlı acı severim, acı olması gereken yemeklerde de abartı acıyı severim. Fakat normal bir yemekte dozunun üstünde acı yemeğin tadını köreltiyor.

Ben çok acı severim her şeyin üstüne dökerim. Siz bir Orkun Işıtmak'ın acılarını deneyin. (Teşekkürler moderasyon ekibi)

Orkun Işıtmak'ın 1 milyon ve 250 bin scovillik acısı haricinde tüm acıları yerim.
Yani acı severim ama bir yere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…