Acı sever misiniz?

Evet sorum bu, acı sever misiniz? Bizim taraf Malatyalı. Acıya bayılıyorlar. Babamın köyden aldığı bir biber var. Pul biber boyutunda ama kırmızı değil ve daha acı. Azıcık bir şey ağzıma attım, dilimi kesiyordum. O derece acı. Ancak bütün ailem bayılıyor. Pilav, sarma, tavuk ve daha birçok yemeğin üzerine bu köyden alınan pul biberini atıyorlar. Ama ben dayanamıyorum. Benden küçük kardeşim bile acı yiyebiliyorken ben yiyemiyorum. Bazen "Beni yanlış aileye mi verdiler?" diye düşünüyorum :D Peki siz acı sever misiniz?

Acıyı bilmem de "Ağzım yanıyor" tanımıyla 2 hafta önce tanıştım. Ailecek yemeğe gitmiştik ve herkes masadaki biberlerin acı olup olmadığını tartışıyordu. Acı mıdır ki yesek mi? Deyip duruyorlardı. Bu tartışmadan sıkılan ben sol kolumda 2 tane biberi alıp aynı anda ağzıma attım. Herkes şaşkın bir şekilde bana bakarken bende karizmalığımı korumak için acıdan ağlamamaya çalışıyordum. Yemek geldi herkes yemeğe başladı ben hala buz gibi suyu hızlı hızlı içmeye çalışıyordum. En son bir hırlayıp tuvalete koşmuştum. Bir daha da ne acı severim ne de yemeye yeltenirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı