Çözüldü Açığa geçerken devamsızlık nasıl olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wesroll

Hectopat
Daha fazla  
Devamsızlık 30 günü geçme gibi bir şey varmış sanırım. Anadolu Lisesindeyim açığa geçmek istiyorum ancak devamsızlığım 30 gun geçik. İkinci döneme kadar da devamsızlık yapmayı düşünüyorum açığa gecmek istedigim icin. Mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Peki ben açık liseyle alakalı kimle konuşabilirim ya da kimi arayabilirim?

Arkadaşlar kendim arastırdım ve devamsızlığınızı özürlüye aktarın yoksa birinci dönem kalmis oluyosunuz ve sinavlara birinci donemi acikta yeniden okumus olacaksiniz.
Açığa geçmende sorun olmaz fakat başarılı mı ya da başarısız gözükeceğini bilemiyorum. Riske atma derim, okulun bitmesine de çok kalmadı şurada ve devamsızlığın 30 günü geçti mi yoksa tam 30 gün mü? Bunu anlayamadım.

Anlıyorum, devamsızlığınızı sildirebiliyor musunuz? Okul idaresiyle konuştunuz mu?

Anlıyorum, sen gene de bir konuş. Devamsızlığını sildirmeye çalış.

Hocam benim merak ettiğim şey açık liseye geçince zaten sınavdan sınava online yapılıyor. Benim şuan örgün eğitimde devamsızlığım var ve bu sinifta kalmama sebep oluyor öte yandan zaten 12. Sınıflara doğru düzgün ders işlemiyoruz. Benim sorduğum açiğa gectigimde benim devamsızlık silinir mi?

Açık lisede okula gitme olayı olmadığı için devamsızlık sorun olmuyor fakat ilk dönem devamsızlığı aştığın için 1. dönem derslerinin karşına tekrardan çıkıp çıkmayacağını bilemiyorum. Normalde devamsızlıklar yıllık olarak baz alınır ve bu derslerin karşına tekrardan çıkacağını ya da çıkmayacağını bilmediğim için net bir şey de diyemiyorum.

Peki ben açık liseyle alakalı kimle konuşabilirim ya da kimi arayabilirim?

Arkadaşlar kendim arastırdım ve devamsızlığınızı özürlüye aktarın yoksa birinci dönem kalmis oluyosunuz ve sinavlara birinci donemi acikta yeniden okumus olacaksiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı