Açığa geçmek için devamsızlık yapmak şart mı?

harun 123563

Picopat
Daha fazla  

Hocam bir şey söylemek istiyorum ben. İlla devamsızlık mı yapmam lazım açık lise için yoksa normal gidemiyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir şey söylemek istiyorum ben. İlla devamsızlık mı yapmam lazım açık lise için yoksa normal gidemiyor muyum?

Ya sınıfta kalacaksın ya da devamsızlık, harici pek yol yok.

Hocam ben geçtim 1 sene önce şu an ders çalışıyorum. Bir şekilde oturtmaya çalışıyorum da yanlızlıgı önemseyen biriysen geçme, bir de geçince öyle boş oturacaksan da geçme.

Hocam ben geçtim 1 sene önce şu an ders çalışıyorum. Bir şekilde oturtmaya çalışıyorum da yanlızlıgı önemseyen biriysen geçme, bir de geçince öyle boş oturacaksan da geçme.

Nasıl çalışıyorsun? Kaç sınıf? Bir de test kitabı falan alıyor musun?

Nasıl çalışıyorsun kaç sınıf Bir de test kitabı falan alıyor musun?

Açık Lise TV'nin fasikülleri var. Sınavda gireceğiniz derslerin fasiküllerini alıp çalısmanız ve çıkmış soruları çözmeniz yeterli.

Açık lise TV'nin fasikülleri var. Sınavda gireceğiniz derslerin fasiküllerini alıp çalısmanız ve çıkmış soruları çözmeniz yeterli.

Hocam bir de en son ne zaman? Ben okula gitmezsem oluyor mu?

Para veriyor muyuz?

Hocam bir de en son ne zaman? Ben okula gitmezsem oluyor mu?

Para veriyor muyuz?

Hocam 26 Eylül'de kayıtlar sona eriyor. 26 Eylül'e kadar 10 gün devamsızlık yaparsanız geçebilirsiniz.

Her dönem kayıt için 400 TL vereceksiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…