Açığa geçmek için devamsızlık yapmak şart mı?

harun 123563

Picopat
Daha fazla  
Açığa geçmek için ya sınıfta kalacaksın ya da bu ay sonu gelmeden 10 gün devamsızlık yapıp halihazırda kayıtlar açıkken geçeceksin. Kayıtlar kapanmadan 10 gün devamsızlık yapman lazım, bir sonraki kayıtlar önümüzdeki sene başı olacak fakat örgünden geçenleri alırlar mı bilmiyorum.

Konuyla ilgili rehberim:

Zamanı gelince anlayacaklar, şu an ne desek boş.

Hocam bir şey söylemek istiyorum ben. İlla devamsızlık mı yapmam lazım açık lise için yoksa normal gidemiyor muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir şey söylemek istiyorum ben. İlla devamsızlık mı yapmam lazım açık lise için yoksa normal gidemiyor muyum?

Ya sınıfta kalacaksın ya da devamsızlık, harici pek yol yok.

Selamlar. Konularıma bakarsanız hep okul ile ilgili sıkıntı çektiğimi görürsünüz ilkokuldan beri bir türlü sevmiyorum nefret ediyorum. Liseye geçtim ve daha 3 gün olmasına rağmen şimdiden aşırı derecede bıktım ve soğudum. Okul stresi, projeler, sınav, ödevler, dersler, kalacağım mı kalmayacağım mı düşünceleri beni yiyip bitiriyor. Açığa geçsem daha rahat olurum diye düşünüyorum. Çalıştığım fotoğrafcı da var. Ancak açığa sanırım kalma olmadan geçilmiyormuş. Başka yolu var mı? Ne yapmam gerek? Ayrıca açıkta sınıf geçme nasıl oluyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ancak aileme nasıl diyeceğim nasıl ikna ettireceğim hiç bilmiyorum aşırı baskıcılar. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Hocam ben geçtim 1 sene önce şu an ders çalışıyorum. Bir şekilde oturtmaya çalışıyorum da yanlızlıgı önemseyen biriysen geçme, bir de geçince öyle boş oturacaksan da geçme.

Hocam ben geçtim 1 sene önce şu an ders çalışıyorum. Bir şekilde oturtmaya çalışıyorum da yanlızlıgı önemseyen biriysen geçme, bir de geçince öyle boş oturacaksan da geçme.

Nasıl çalışıyorsun? Kaç sınıf? Bir de test kitabı falan alıyor musun?

Nasıl çalışıyorsun kaç sınıf Bir de test kitabı falan alıyor musun?

Açık Lise TV'nin fasikülleri var. Sınavda gireceğiniz derslerin fasiküllerini alıp çalısmanız ve çıkmış soruları çözmeniz yeterli.

Hocam bir de en son ne zaman? Ben okula gitmezsem oluyor mu?

Para veriyor muyuz?

Hocam 26 Eylül'de kayıtlar sona eriyor. 26 Eylül'e kadar 10 gün devamsızlık yaparsanız geçebilirsiniz.

Her dönem kayıt için 400 TL vereceksiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı