Açığa geçmek için ikametgâh değiştirmek sorun olur mu?

MustafaMrc7

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 12. sınıf öğrencisiyim ve açığa geçmek istiyorum ve şöyle bir madde var ( İş veya iş yeri değişikliği nedeniyle ikamet yerini değiştiren veli/vasisinin yeni ikametinin bulunduğu il/ilçede eğitimini sürdürebileceği okul türü bulunmayan). Annem ile babam ayrı, babamın ikametgahı köyde. İkametgahımı babamın yanına aldırsam geçebilir miyim? Çünkü köyde lise vs yok. İkametgahımı değiştirmek bana bir sorun açar mı gelecekte veya şu an.

Arkadaşlar 12. sınıf öğrencisiyim ve açığa geçmek istiyorum ve şöyle bir madde var ( İş veya iş yeri değişikliği nedeniyle ikamet yerini değiştiren veli/vasisinin yeni ikametinin bulunduğu il/ilçede eğitimini sürdürebileceği okul türü bulunmayan). Annem ile babam ayrı, babamın ikametgahı köyde. İkametgahımı babamın yanına aldırsam geçebilir miyim? Çünkü köyde lise vs yok. İkametgahımı değiştirmek bana bir sorun açar mı gelecekte veya şu an.

İkametgâh değiştirmek bir sorun çıkarmaz ve evet, ikametgâh edeceğiniz köyde lise yoksa açığa geçebilirsiniz.

İkametgâh değiştirmek bir sorun çıkarmaz ve evet, ikametgâh edeceğiniz köyde lise yoksa açığa geçebilirsiniz.
Teşekkürlerr 😊

Arkadaşlar açığa geçme tarihleri belli oldu ve açığa geçmek istiyorum fakat kafamda 1-2 tane soru işareti var. İkametgahımı alacağım köyde lise yok lakin liseli gençler için ilçeden servis geliyor ve gençleri liseye götürüyor. Ben halk eğitime gittiğimde bana ( İkametgahının bulunduğu köyde liselere servis hizmeti var seni açığa geçiremeyiz) gibisinden bir şey söylerler mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı