xyirx33 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 357 Çözümler 2 Yer Kocaeli/Körfez 22 Kasım 2023 #1 Fiziksel sebeplerden dolayı artık okula gitmeye çekiniyorum. Açığa geçebilir miyim?
Baran Akıncı Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 156 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #3 1Beyefendi dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam ara tatil de geçebilirsin, okul devam ederken geçilmiyor.
1Beyefendi dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilmiyorsam ara tatil de geçebilirsin, okul devam ederken geçilmiyor.
1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 22 Kasım 2023 #4 xyirx33 dedi: Fiziksel sebeplerden dolayı artık okula gitmeye çekiniyorum. Açığa geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yeni sisteme göre hafız gazi yada sakatlık gibi durumlar olmadan açığa geçemezsiniz.
xyirx33 dedi: Fiziksel sebeplerden dolayı artık okula gitmeye çekiniyorum. Açığa geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yeni sisteme göre hafız gazi yada sakatlık gibi durumlar olmadan açığa geçemezsiniz.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 22 Kasım 2023 #5 Ben de geçmek istiyorum bu konu ilaç gibi geldi ama çok zor geçiliyor artık galiba.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 22 Kasım 2023 #6 xyirx33 dedi: Fiziksel sebeplerden dolayı artık okula gitmeye çekiniyorum. Açığa geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer bu nedenler kilo vb. şeyler veya okula gitmene engel olmayan fiziksel bir engelse toplumdan izole olarak yalnızca kendin kaybetmiş olursun.
xyirx33 dedi: Fiziksel sebeplerden dolayı artık okula gitmeye çekiniyorum. Açığa geçebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer bu nedenler kilo vb. şeyler veya okula gitmene engel olmayan fiziksel bir engelse toplumdan izole olarak yalnızca kendin kaybetmiş olursun.
O Oslo.1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 22 Kasım 2023 #7 Maalesef sınırlandırıldı bende geçemediğim bayağı pişmanım.
xyirx33 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 357 Çözümler 2 Yer Kocaeli/Körfez 22 Kasım 2023 #8 1Beyefendi dedi: Yeni sisteme göre hafız gazi yada sakatlık gibi durumlar olmadan açığa geçemezsiniz. Genişletmek için tıkla... "14) Bakanlıkça mazereti uygun görülen" şartlarda böyle bir madde var hiç mi şansım yok
1Beyefendi dedi: Yeni sisteme göre hafız gazi yada sakatlık gibi durumlar olmadan açığa geçemezsiniz. Genişletmek için tıkla... "14) Bakanlıkça mazereti uygun görülen" şartlarda böyle bir madde var hiç mi şansım yok
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 22 Kasım 2023 #9 xyirx33 dedi: "14) Bakanlıkça mazereti uygun görülen" şartlarda böyle bir madde var hiç mi şansım yok Genişletmek için tıkla... Hocam sınıfta kalınca geçiniliyor.
xyirx33 dedi: "14) Bakanlıkça mazereti uygun görülen" şartlarda böyle bir madde var hiç mi şansım yok Genişletmek için tıkla... Hocam sınıfta kalınca geçiniliyor.
1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 22 Kasım 2023 #10 xyirx33 dedi: "14) Bakanlıkça mazereti uygun görülen" şartlarda böyle bir madde var hiç mi şansım yok Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bir dini topluluğa üye olmanız gerekiyor yada MEB de bir tanıdığınız biri varsa falan birde 3 sene sınıfta kalırsan oluyor diye biliyorum.
xyirx33 dedi: "14) Bakanlıkça mazereti uygun görülen" şartlarda böyle bir madde var hiç mi şansım yok Genişletmek için tıkla... Muhtemelen bir dini topluluğa üye olmanız gerekiyor yada MEB de bir tanıdığınız biri varsa falan birde 3 sene sınıfta kalırsan oluyor diye biliyorum.