xyirx33
Hectopat
Fiziksel sebeplerden dolayı artık okula gitmeye çekiniyorum. Açığa geçebilir miyim?
Yanlış bilmiyorsam ara tatil de geçebilirsin, okul devam ederken geçilmiyor.Hayır.
Yeni sisteme göre hafız gazi yada sakatlık gibi durumlar olmadan açığa geçemezsiniz.Fiziksel sebeplerden dolayı artık okula gitmeye çekiniyorum. Açığa geçebilir miyim?
Eğer bu nedenler kilo vb. şeyler veya okula gitmene engel olmayan fiziksel bir engelse toplumdan izole olarak yalnızca kendin kaybetmiş olursun.Fiziksel sebeplerden dolayı artık okula gitmeye çekiniyorum. Açığa geçebilir miyim?
"14) Bakanlıkça mazereti uygun görülen" şartlarda böyle bir madde var hiç mi şansım yokYeni sisteme göre hafız gazi yada sakatlık gibi durumlar olmadan açığa geçemezsiniz.
Hocam sınıfta kalınca geçiniliyor."14) Bakanlıkça mazereti uygun görülen" şartlarda böyle bir madde var hiç mi şansım yok
Muhtemelen bir dini topluluğa üye olmanız gerekiyor yada MEB de bir tanıdığınız biri varsa falan birde 3 sene sınıfta kalırsan oluyor diye biliyorum."14) Bakanlıkça mazereti uygun görülen" şartlarda böyle bir madde var hiç mi şansım yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.