Çözüldü Açığa ne zaman geçebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batuhann007

Femtopat
Daha fazla  
Geçen sene kaldığım için bu sene de 9. sınıfa gidiyorum ve artık sıkıldım açığa geçmek istiyorum şu an nasıl açığa geçebilirim başvurular ne zaman olacak bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

@333365 kral yardım eder misin rica etsem.

Geçen sene kaldığım için bu sene de 9. sınıfa gidiyorum ve artık sıkıldım açığa geçmek istiyorum şu an nasıl açığa geçebilirim başvurular ne zaman olacak bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

@333365 kral yardım eder misin rica etsem.

@333365 kanka yardım eder misin?

Son düzenleme:
Çözüm
2. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme başlar, ikinci dönem geçebilirsin. Takipte kal, ikinci dönemin başlangıcında olur.
Evet, zorundasın. Sonuçta OBP'ye etkisi olacak ve 2. dönem kayıtları da okul başlamadan açılacaktır tahminimce. Öyle oluyor genellikle.

Abi yani benim ilk dönem karnemin önemi var mı? Salmayayım değil mi şu an kendi mi? Abi ben babamla şimdi mi konuşayım yoksa tatil de mi konuşayım? Şimdi konuşsam daha iyi olur mu? En azından haberi olur bilir yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Derslerini salma yahu. OBP açısından etkiliyor, babanla istersen şimdiden konuş. Haberi olsun.

O konu hakkında net bir bilgim yok maalesef, yanlış bilgilendirme vermek istemem de devamsızlıklar yıllık olarak hesaplanıyor. Sorun oluşturacağını düşünmüyorum da emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı