Çözüldü Açığa ne zaman geçebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batuhann007

Femtopat
Daha fazla  
Geçen sene kaldığım için bu sene de 9. sınıfa gidiyorum ve artık sıkıldım açığa geçmek istiyorum şu an nasıl açığa geçebilirim başvurular ne zaman olacak bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

@333365 kral yardım eder misin rica etsem.

Geçen sene kaldığım için bu sene de 9. sınıfa gidiyorum ve artık sıkıldım açığa geçmek istiyorum şu an nasıl açığa geçebilirim başvurular ne zaman olacak bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

@333365 kral yardım eder misin rica etsem.

@333365 kanka yardım eder misin?

Son düzenleme:
Çözüm
2. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme başlar, ikinci dönem geçebilirsin. Takipte kal, ikinci dönemin başlangıcında olur.
2. dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme başlar, ikinci dönem geçebilirsin. Takipte kal, ikinci dönemin başlangıcında olur.

Çözüm

Abi kesin olur mu ya? 2. dönemin başlangıcında yani belli bir tarih var mı? Geçmeyi çok istiyorum da annem babam çok üzülüyor okul dururuma, açıktan liseyi bitirmek istiyorum.

Kesin olur kardeşim, rahatta kal :) Bu dönem geçişleri bitti ve sınavları yapılıyor da ikinci dönem geçebilirsin.

Kesin olur kardeşim, rahatta kal :) bu dönem geçişleri bitti ve sınavları yapılıyor da ikinci dönem geçebilirsin.

Abi bir şey daha soracağım benim şu an devamsızlığım 26 ikinci döneme kadar okula gitmesem 30'u geçiyor yine de açığa geçebilir miyim kalma durumum olur mu aynı şekilde ortalama da ortalamam atıyorum 20 bir sıkıntı çıkar mı?

@333365

Kesin olur kardeşim, rahatta kal :) Bu dönem geçişleri bitti ve sınavları yapılıyor da ikinci dönem geçebilirsin.

Abi burada mısın?

Son düzenleme:
Açığa gene de geçebilirsin fakat kalma durumundan emin değilim. Riske atma derim, okulun bitmesine de çok kalmadı.

Açığa gene de geçebilirsin fakat kalma durumundan emin değilim. Riske atma derim, okulun bitmesine de çok kalmadı.

Abi notlarımın bir önemi var mı peki bir de bir arkadaşımın arkadaşı geçen hafta açık liseye girmiş o nasıl oluyor bende sınavlar bittikten sonra girebilir miyim? Ayın 28'inde açılacak diyor bazıları da ne yapacağım.

Sınavlar bittikten sonra giremezsin. Yeni kayıt zamanını beklemen gerekiyor, notların da OBP açısından önemli.

Sınavlar bittikten sonra giremezsin. Yeni kayıt zamanını beklemen gerekiyor, notların da OBP açısından önemli.

Abi ben meslek lisesindeyim meslek sınavına da girmek zorundayım değil mi bir de 2. dönem kayıtları ne zaman olacak Ocak'da mı olur olursa ne zaman okullar açılmadan olur yani değil mi?

Evet, zorundasın. Sonuçta OBP'ye etkisi olacak ve 2. dönem kayıtları da okul başlamadan açılacaktır tahminimce. Öyle oluyor genellikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı