Açık Devre Sıvı Soğutma (Custom Watercooling) Sohbet Köşesi

Bu arada benim radyatörler geldi.
Merhaba Range, radyatorlerine sevindim ama en cok senin PSU sorunun mutlu son ile sonuclanmasina sevindim. Cooler master gibi buyuk firmalarin en iyi yani bu olsa gerek.
Buyuk gecmis olsun.

Xspc mi yoksa Bitspower mi daha iyi? @er36po
İkisi de kaliteli markalar. Ancak her üründe oldugu gibi bu ürünlerde de markaların ürün kalitelerine göre değişir.

Bu arada, o yaptığım listeye CPU ve diğer GPU'yu da eklersek toplam 750-800 dolar tutar.
O verdiğin listedeki ürünlerden çok daha kaliteli ürünler olmuş olur. Açıkçası tam olarak isimleri belirtilmemiş o listeye hiç güvenmedim, bana göz boyama gibi geldi.

Arkadaslar sparis sepetini tamamladim ekran goruntusu assagida, goruntunun sag tarafinda urun adetlerini gorebilirsiniz.

Sepete ekledigim urunleri ayrintili olarak gormek isterseniz buradan sepetteki urunleri gorebilirsiniz.

Sepete eklememi ya da degistirmemi onereceginiz urun varsa, pazartesi sabahina kadar zamanim var bilginize

Biraz araştırdım abi orta seviye parçalar ile ortala ekran kartları dahil 2500 TL tutuyor en az.
Xspc CPU blok 55 dolar
Xspc pomba (d5) rezervuar (Photon 270) ayrı ayrı alınırsa 100 euro combo olursa ikisi bir 125 euro
Alphacol 360x60x120 radyatör 115 dolar-Xspc 360x56x120 radyatör 80 euro
Alphacol 280x60x140 radyatör 100 dolar-Xspc 280x60x140 radyatör bulamadım :/
EK water block Msi GTX 970 TF5 GPU 108 Euro (iki adet olacak)
EK water block Msi GTX 970 TF5 GPU Backplate 24 Euro (iki adet olacak)
Gerisi zaten boru rekor vs onlar ortalama ne tutar bilmiyorum.
Bu fiyatlara birde vergi ve kargo dahil olunca fiyat toplam da en az 2500-3000 TL arası oluyor.

Unuttuğum birşey varsa eklersen sevinirim abi. @er36po

Son düzenleme:
@er36po 280 lik radyatör için hali hazırda 4 adet 140mm fanım zaten var Corsair, 360 lık radyatör için 6 adet veya 3 adet 120 lik fan alacağım Corsair onları ucuz yollu halledeceğim için hesaba eklemedim. Boru olarak akriliğin üstesinden gelemeyeceğim için esnek kullanacağım. Yakınlar da olsaydın kapını çalmazdım direk tekmelerdim akrilik için.
Sonuç olarak 3000 geçmemesi lazım benim için.

Merhaba Mehmet, eger akrilik konusunda biraz olsun istekliysem mutlaka akrilik yap aksi taktirde seytan durmadan durtup duruyor, kendimden biliyorum
Benim yil sonunda bir kac gunluk bir tatilim var tatili akrilik yapmak icin feda ediyorum her ne kadar zoz olacagini dusunsemde seytan hic durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…